Почетна » ПРЕ УЛАСКА У ОРДИНАЦИЈУ, ЈАВИТЕ СЕ СЕСТРИ…Познати српски водитељ окачио натпис из једног дома здравља и направио ПОМЕТЊУ на друштвеним мрежама! ЈЕДНИ СЕ СМЕЈУ, ДРУГИ ИЗНЕРВИРАНИ! (ФОТО)

ПРЕ УЛАСКА У ОРДИНАЦИЈУ, ЈАВИТЕ СЕ СЕСТРИ…Познати српски водитељ окачио натпис из једног дома здравља и направио ПОМЕТЊУ на друштвеним мрежама! ЈЕДНИ СЕ СМЕЈУ, ДРУГИ ИЗНЕРВИРАНИ! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Друштвеним мрежама шири се фотографија која је наводно настала у једног здравственој уставови, а која је многе у исто време насмејала, али и изнервирала.

Наиме, на једној ординацији залепљен је натпис који је обишао дрштвене мреже, а на њему пише: „Пре уласка у ординацију јавите се сестри у 227 ради убацивање у компијутер“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Uđite kod doktora u formatu .jpg .rar .mp3 ili se zipujete ???

Објава коју дели ??? (@voja.nedeljkovic) дана

Ову фотографију на Инстаграму објавио је водитељ Воја Недељковић, који је прокоментарисао „Уђите код доктора у формату .јпг .рар .мп3 или се зипујете“.

Док је некима овај натпис био смешан, међу коментарима појавили су се и они коју су критиковали оне који су издали ово саопштење и њихово непознавање правописа, које многима „боде очи“.

Курир.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар