Почетна » УМОРИЛИ СТЕ НАС: Пензионери поручили Вучићу да је бахат

УМОРИЛИ СТЕ НАС: Пензионери поручили Вучићу да је бахат

од admin
0 коментар

Удружење синдиката пензионера саопштило је да се премијер Александар Вучић понаша “бахатосто” и да самовољно доноси одлуке, уз игнорисање Владе.

– Реченицом “Ја нећу да повећам пензије и плате”, прешли сте границу… Подизање прста са реченицом да ви не дозвољавате, да од Ваше одлуке зависи наш живот значи да само ви одлучујете о нашој садашњости, будућности, али и прошлости. Где је Влада? Где је Скупштина? Где је та демократија у коју се заклињете, наводи се у саопштењу Удружења.

Пензионери су оптужили Вучића да га није брига за народ “који је све ово што постоји изградио” када се Вучић “није ни родио”.

Удружење је додало да су на изборима гласали за Вучића и тако му “мирно” дозволило да их “сиромаши” и да им одузме део зарађених пензија и стечених права.

– Ми смо Вам мирно дозволили да нам на све то повећате порезе, комуналије, струју, деци школарине, цене на мало и велико. Ми смо Вам мирно дозволили да по цео дан гледамо и слушамо како се око вас и ваше странке испредају афере, фалсификати, преваре, завере и Бог сам зна шта још. Е, да знате – баш сте нас уморили, наводи се у саопштењу.

Извор: Бета

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар