Почетна » Сајам аутомобила и сајам мотоцикала у Београду од 12. до 15. маја

Сајам аутомобила и сајам мотоцикала у Београду од 12. до 15. маја

од admin
0 коментар

 

Учешће на сајму су поред осталих потврдили брендови Škoda, Tojota, Reno Nisan, Suzuki, Isuzu, Ford, Citroen, Hjundai, Volvo, Kia, Mazda, Jaguar, Land Rover , наведено је у саопштењу.

Наводи се и да ће се сајам одржати у условима смањене продаје због недостатка нових возила на тржишту, као и да постоји велико интересовање излагача у сектору пратеће аутомобилске индустрије, гаражно-сервисне опреме и понуде резервних делова.

Како је указано, одредница „ецо“ у имену догађаја говори о намери организатора и увозника возила да изложбена поставка истакне возила која задовољавају високе еколошке стандарде.

Аутомобилски брендови који се представљају у оквиру „DDOR Eco BG Car Show 07“ налалазиће се у у Хали 1 Београдског сајма, док ће изложби у оквиру сајма „Мотопешн“ заузети халу 4.

Комплетна пратећа индустрија, гаражно-сервисна опрема, резервни делови, укључујући о ону специјализовану, намењену еколошки напредним и електричним возилима, биће у халама 2, 1А и 3А.

Подсећа се и да је последњи, 54. Међународни сајам аутомобила одржан у марту 2019. године, као и да је наредне године сајам отказан због пандемије корона вируса.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар