Почетна » ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ Пепељуга из Гроцке неће моћи више да помаже! (видео)

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ Пепељуга из Гроцке неће моћи више да помаже! (видео)

од admin
0 коментар

Светлана Урошевић, председница хуманитарне организације „Чаролија Пепељуга и пријатељи 21 века“ из Гроцке била је гост на јутарњем програму HAPPY тв у вези божићње акције.

Овом приликом, Светлана је позвала на помоћ која јој је преко потребна, а тиче се изградње њене куће. Како је навеча Светлана, када треба да помогне некој породици или детету она не бира средства да дође до њих. Међутим, како је навела, када је потребна помоћ за њу саму она једноставно не зна како то да каже. Светлани је, иначе, преко потребна помоћ око изградње куће у којој живи. Услови у којима борави су и више него недовољни. Подсетимо се , Светлана Урошевић је добила награду за индивидуални допринос филантропији од фондације траг.

Њена хуманитарна организација је у току 2014. године донирала средства у износу од 30 000 евра, а прошле године у висини од 70 000 евра. Иако је издвојила поприличне донације за друге, Светлана није успела да себи обезбеди средства која су јој потребна. То доказује о којој величини хуманитарног радника се ради!

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар