Почетна » НАДРИЛЕКАРСКА МАФИЈА Она тражи да се деца трују избељивачем

НАДРИЛЕКАРСКА МАФИЈА Она тражи да се деца трују избељивачем

од admin
0 коментар

Иза продаје отрова ММС (Чудотворни минерални раствор), који наводно лечи најтеже болести, стоји самозвана докторка Слађана Велков која очајницима преваранстки „продаје наду“ преко интернета.

Такозвани „Мирацле минерал солутион“ (ММС), а реч је уствари о најобичнијем избељивачу, Велков преко друштвених мрежа разрађеном шемом нуди беспомоћним људима, најчешће очајним родитељима болесне деце, као лек за рак, за аутизам или сиду…

Велков, која је јавности постала позната као „коловођа“ борбе против вакцинације деце, преко своје Фејсбук стране у почетку само представља овај избељивач као лек против многих тешких болести.

Након тога, њени агитатори људе убеђују како званична медицина никога није излечила и „сведоче“ да их је ММС излечио од тешке болести. Кад препознају жртву, ту наступа друга екипа која организује продају ММС-а по цени од 15 до 30 евра.

Ово опасно средство за дезинфекцију нехлорисане воде може, ако се на било који начин унесе у организам, довести и до смртног исхода. А надрилекари Слађане Велков тврде да за две недеље константног узимања ММС рак и леукемија нестају!

Упркос овој монструозној пракси, Тужилаштву за борбу против високотехнолошког криминала, чија је надлежност да се бави оваквим случајевима, ћути већ десет дана о овом случају.

У Министарству здравља кажу да ће у наредном периоду интензивирати праћење оваквих налога на инетренту и у сарадњи са другим државним органима пробати да стану на крај тешком обмањивању грађана које може бити фатално за болеснике који су изгубили наду и практично су присиљени да постану – жртве.

Зоран Вујчић, професор на Хемијском факултету, каже да родитељима који малишанима дају избељивач ММС – треба одузети децу!

– Наша земља има неодговорну власт и струку. Пар ентузијаста који су стручни у овом пољу окупило се на Фејсбуку да се супротставе надрилекарима попут оних у групи Слађане Велков. Струка ипак у већини ћути. Повукли су се и лекари и фармацеути пред најездом ових штеточина који би се могли оквалификовати и као злочинци – каже Вујичић за „Блиц“.

– Шокиран сам сазнањем да је неком пало на памет да пије избељивач. То је пре свега отров јер има корозивно деловање и може довести до озбиљних оштећења органа. Прво доводи до оштећења дигестивног тракта, чија је крајња последица сужење једњака или желуца. То доводи до инвалидности јер човек не може да гута. Мора да му се прави пластика, отвара стома на грлу како би могао да једе или да пије – упозорава др Драган Јоксовић, токсиколог.

ММС не стиже до црева, неутралише се у желуцу, изазива крварење и оставља опекотине.

– Варикина, сона киселина, натријум-хидроксид… Ако се ова једињења пију, могу довести до смртног исхода. Такође је веома опасно ако се маже по кожи јер прави озбиљне опекотине, а ожиљци остају трајно на телу – каже др Јоксовић.

ЦД протокол представља испијање натријум хлорита (ММС), који у киселој средини желуца ослобађа хлор диоксид, отров прве категорије.

На предавању које можете погледати на видеу изнад, Слађана Велков прича о родитељима са којима је била у контакту и чији је син био тешко аутистичан. Како је навела, он сада говори и води групу на ФБ о ЦД протоколу.

Како Великов тврди, то је постогнуто променом исхране и применом препарата који се узима и користи за клистирање. Велков додаје да су објављене фотографије паразита које је овај дечко избацио и да су паразити били тешки 16 килограма?! Иначе, Велков убеђује људе је највећи проблем код аутистичне деце инфестација паразитима.

ВИДЕО> Слађана Велков хвали и препоручује ЦД протокол (коришћење ММС-а) као лек за лечење аутизма:

Соња Тодоровић/Ана Вушовић Марковић     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар