Почетна » Вулину се јавио бог, Шешељу глогов колац!

Вулину се јавио бог, Шешељу глогов колац!

од admin
0 коментар

Девета годишњица смрти некадашњег председника СР Југославије Слободана Милошевића (1941-2006) обележена је јуче у дворишту породичне куће у Немањиној 41 у Пожаревцу.

Између осталих, почаст су му одали потпредседник СПС-а Милутин Мркоњић, министар рада Александар Вулин, бивши директор РТС-а Драгољуб Милановић, Милошевићева снаја Милица и унук Марко, његов дугогодишњи телохранитељ Сента Миленковић, али и лидер радикала Војислав Шешељ.

Слобин омиљени опозиционар: Војислав Шешељ

Радикалски вођа је с гроба бившег хашког цимера извређао убијеног премијера Зорана Ђинђића, назвавши га криминалцем.

– Послаћу сутра Немању Шаровића да оде у Алеју великана (где је Ђинђић сахрањен) и да понесе глогов колац – рекао је Шешељ.

Лидер Покрета социјалиста и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин међу првима је положио цвеће на гроб Милошевића.

Порастао унук: Марко Милошевић са мајком Милицом

– Слободан Милошевић је два пута био председник Србије и сваки пут је изабран великом већином. Народ у демократији не може да погреши. Каква год да је одлука народа, то је одлука бога – истакао је Вулин. Како је навео, Милошевић није био непогрешив, посебно је грешио када су у питању његови пријатељи и сарадници, али су га зато непријатељи непогрешиво изабрали.

– Сваки непријатељ Слободана Милошевића био је и истински непријатељ Србије – рекао је Вулин.

 

(alo)

Можда ти се свиди

Оставите коментар