Почетна » СЈАЈНА ВЕСТ Прва награда Основној музичкој школи Гроцка!

СЈАЈНА ВЕСТ Прва награда Основној музичкој школи Гроцка!

од admin
0 коментар
У недељу, 8. маја 2016. године, у сали МШ „Стеван Мокрањац“ у Зајечару, почео је 60. Републички фестивал музичких и балетских школа Србије. Наша школа је наступила првог такмичарског дана.

На овогодишњем Фестивалу Основну музичку школу  су представљали следећи ученици, који су остварили изузетне резултате и показали да су достојни представници како своје школе тако и своје општине Гроцка:

  • Иван Павловић, 4. разред гитаре из класе проф. Милице Степаноски – 1. награда (94 бода)
  • Анастасија Матејић, 4. разред флауте из класе проф. Александре Стевановић – 1. награда (91 бод)
  • Исидора Остојић, 3. разред виолине из класе проф. Тијане Љубичић – 1. награда (94 бода)
  • Вања Теофиловић, 5. разред клавира из класе проф. Катарине Фаркаш – 1. награда (97 бодова)
  • Клавирски дуо „Весели прстићи“: Милица Митровић и Дајана Станић, обе ученицe су 4. разред клавира из класе проф. Милице Ковачевић – 1. награда (100 бодова)

Како наводе из Основне музичке школе Гроцка, изузетан наступ, добра атмосфера, дружење и међусобно подржавање, велики рад и залагање како ученика тако и наставника, подршка родитеља и школе увек доводи до изузетних резултата.
-Тако је било и овај пут. СВАКИ ОД ПРЕДСТАВНИКА НАШЕ ШКОЛЕ ОСВОЈИО ЈЕ ПРВУ НАГРАДУ – УКУПНО ПЕТ 1. НАГРАДА! Тако је збирно ОСНОВНА МУЗИЧКА ШКОЛА ЈЕ ОСВОЈИЛА ПРВУ НАГРАДУ !
Ово је дивна вест која нам је донела огромну радост и весеље, а показала нам је да наша школа из године у годину иде узлазном путањом, освајајући највише домете. Ми смо школа о којој се све више и гласније позитивно прича, која је можда мала, али увек „на велика врата наступа“! Поносни смо на наше запослене, наше ученике, родитеље и пријатеље који нам често помажу да будемо све бољи и бољи. Такође, свесни смо да смо и ми понос средине у којој трајемо, радимо и ширимо музичко образовање и културу, јер када се о нама прича прича се и о средини из које долазимо, кажу из Основне музичке школе Гроцка.
Фото: ОМШГ

Можда ти се свиди

Оставите коментар