Почетна » БЕОГРАД НА ВОДИ Продају станове а цена се не зна!

БЕОГРАД НА ВОДИ Продају станове а цена се не зна!

од admin
0 коментар

Вредност квадрата у „Београду на води“ биће позната тек у каснијој фази. Стручњаци тврде, квадрат скупљи од 3.000 евра.

ГРАДОНАЧЕЛНИК Синиша Мали најавио је да ће у понедељак почети продаја станова, који ће се изградити у оквиру пројекта „Београд на води“. Међутим, према признању надлежних, цене још нису формиране! Незванично, вредност квадрата биће позната тек у каснијој фази, када се утврди какво је интересовање и за коју врсту станова се купци највише интересују.

У солитерима који ће се градити уз десну обалу Саве, станови ће бити од једнособног до петособног. Како сазнајемо, власници некретнине имаће приступ свим објектима у саставу кула – базенима, теретани, парковима. У продајном пакету биће и одржавање стана и професионално обезбеђење.

Агенти у агенцијама за некретнине непрецизно лицитирају колике ће бити цене станова. Ипак, признају да „не могу ни приближно да кажу цифру“.

У делу Савског венца, који се граничи са будућим „Београдом на води“, квадрат стана креће се од 1.300 до 1.700 евра. Зависно од тога да ли је реч о новоградњи и у каквом је стан стању.

– Верујем, када буде почела изградња, по аутоматизму, цене квадрата у Савској, Карађорђевој, Сарајевској, Гаврила Принципа ће порасти. Што се тиче самог „Београда на води“, сигурно неће бити мање од 3.000 евра по квадрату – каже један од агената продаје некретнина.

 

(novosti)

Можда ти се свиди

Оставите коментар