Почетна Локалне вестиБеоград Београд добија свој аква-парк

Београд добија свој аква-парк

од admin
0 коментар

Код ресторана „Интер Холивуд“ на Лединама ниче прва отворено-затворена водена оаза у престоници. Лети капацитет 1.500 људи, у зимској сезони 700

БЕОГРАЂАНИ ускоро неће морати да гледају у небо, како би уживали у забави на води, пошто ће за месец дана на Лединама бити отворен аква-парк! Уз базен са вртлозима, мини-баровима и тобоганима, моћи ће да се ужива и на отвореним купалиштима и ђакузијима на крову новог „Холивудленда“. Неће бити баш велики као онај у Блоку 44, чија је градња почела пре десет година, па брже-боље обустављена, али…

Палме и трска висине од 2,5 метара потпуно ће променити два хектара плаца ресторана „Интер Холивуд“, где ће досадашњу обавезну тоалету за свадбена весеља заменити купаћи костими.

– Већ годину дана правимо први затворени аква-парк у Београду, који ће лети имати капацитет 1.500 људи, а зими за 700 – каже Милинко Нешовић, власник „Холивуда“. – На располагању ће бити укупно десет базена, два ђакузија, које ће опслуживати шест до седам барова и ресторана. Уз аква-парк, правимо и хотел од четири звездице, чији ће гости готово право из соба имати приступ свим садржајима.

Авантура ће почињати већ са 200 метара висине, одакле ће тобоганом посетиоци моћи тек накратко да напусте окриље затвореног дела, а затим их спуст поново враћа под куполу водене оазе. Кружним пут их води до „пећине“ од 100 квадрата или се пак могу одлучити на базен од 35 метара дужине са брзацима.

Најмлађи ће своју забаву пронаћи крај мањег базена, а предах од вратоломија чекаће уз водени шанк. Неће изостати ни сунчање, уколико се продужи подземним пролазом до крова новог хотела, где осим погледа на читав град, посетиоце очекују још један базен и ђакузи.

ПОСАО ЗА 50 ЉУДИ

ВЕСТ да се отвара још једна водена оаза у Београду није обрадовала само купаче, већ и оне којима треба сезонски, али и стални посао. Како каже Нешовић, у аква-парку биће отворено нових 50 радних места за младе и способне људе.

СЛАНЕ СОБЕ И ТУРСКА КУПАТИЛА

КОЛИКО ће будући аква-парк имати садржаја изнад, толико ће понудити и испод земље. Тако ће се на располагању наћи и турска купатила, сауне и слане собе, док ће они који се одлуче да тренирају у „стакленој“ теретани у самом парку имати поглед на пет базена.

И НОЋНИ ТЕРМИНИ ЗА КУПАЊЕ

ЦЕНА улазница још није позната, али претпоставља се да ће бити у рангу устаљених ценовника аква-паркова. Интересовање суграђана је већ сада велико, па ће зато бити организовани и ноћни термини за купање.

И. ПРЕКОВИЋ  новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар