Почетна » НЕ МОГУ ВИШЕ БЕЗ ВОДЕ Грађани блокирали аутопут и Авалски пут јер немају воду

НЕ МОГУ ВИШЕ БЕЗ ВОДЕ Грађани блокирали аутопут и Авалски пут јер немају воду

од admin
0 коментар

Становници подавалских насеља код Београда, који немају воду већ неколико дана, данас су блокрали аутопут код Врчина и Авалски пут.

Информацију о блокади аутопута незванично је потврдио извор агенције Бета из Министарства унутрашњих послова. У Градском саобраћајном предузећу (ГСП) потврдили су да је до блокаде саобраћаја дошло код уласка у насеље Зуце око 17 сати, због чега градски и приградски саобраћај у том делу града уопште не функционише.
„Наши аутобуси на линији 408 уопште не функционишу у том делу града, а један аутобус је заробљен у гужви“, рекли су Бети диспичери у ГСП-у и додали да немају информације када би могло да дође до нормализације саобраћаја.

Како је јавио новинар агенције Бета, не функцинише ни приградски превоз, односно не иду ни Ластини аутобуси.

Једна Београђанка пожалила се да код насеља Јајинаца чека аутобус дуже од сата, и да је путницима на станици пришао човек превозника Ласте, који их је обавестио о протесту грађана и рекао да не зна када ће доћи аутобус.

Према писању медија, поједина подавалска насеља немају воду већ седам дана, а предузеће „Београдски водовод и канализација“ је данас апеловало на станоништво да водом из водовода не залива усеве и зеленило, да не пуни базене и не расхлађује плочнике, јер у појединим рубним подручјима Београда већ има поремећаја у снабдевању водом.

 

(beta, foto: facebook)

Можда ти се свиди

Оставите коментар