Почетна » Да ли и Вукашин Баћина улази у трку за место председника Србије?

Да ли и Вукашин Баћина улази у трку за место председника Србије?

од admin
0 коментар

 

Наш дописник је дошао до информација да је одржан састанак код Баћине на салашу, коме су присуствовали многи локални опозиционари из целе Србије.
Од познатијих био је адвокат, одборник и лидер опозиције у Пландишту Данило Лукић, утицајни политички активиста Стеван Бабић, један бивши председник општине који је сада у озбиљном сукобу са СНС као и многи други утицајни појединци на нивоу Војводине.

Занимљиво је то да састанку није присуствовао Мирослав Паровић који је иначе родом из села Јаша Томић.

Наш извор, који је био присутан састанку, каже да су сви једногласно подржали Вукашина Баћину за председничког кандидата.

 

Контактирали смо Баћину и упитали га да ли ће бити председнички кандидат.

Вукашин је био видно расположен, наша сазнања није ни демантовао а није ни потврдио.Казао нам је да су избори близу и да је јако лоша комуникација у опозицији што није добро.

-Ја сам пољопривредник, сеља, од недавно и власник пумпе, а по занимању аутомеханичар. Па ако је Тито био машин-бравар, могу и ја. Боље сте живели тада, док нас је мајстор водио. Данас имамо за председника одличног студента Правног факултета, али човека без дана радног стажа и онда видите где се налазимо.

Баћина је остао шаљив до краја, а дали ће објавити своју кандидатуру, или ће подржати неки опозициони блок, знаће се до избора у априлу 2022.

 

За Жиг инфо:
Дејан Горановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар