Почетна » „Бисер општине“, како га је назвао Шапић или вртић у Умчарима још није готов а избори су одавно прошли

„Бисер општине“, како га је назвао Шапић или вртић у Умчарима још није готов а избори су одавно прошли

Да ли се стало са изградњом вртића у Умчарима

од Жељко Маторчевић
0 коментар

„Не говори да га градиш, кад знам да су пусте приче. Лагала си, лагала си, зар лагати можеш више.“ Можда би баш овим прерађеним стиховима Синана Сакића, требало започети текст о изградњи вртића у Умчарима.

Након писања Жиг инфа, да у насељу Умчари у ГО Гроцка, и након више даваних обећања никако да се крене са изградњом вртића, општински челници тог 21. јула 2023. године, тачно њих 18 и пет радника свечано су отворили „почетак радова на вртићу у Умчарима“.

Дан пре тога,  постављен је банер у центру Умчара на којем је писало да ће радови на изградњи вртића бити од 21. јула до 21, новембра 2023. године.

И управо тог 21. јула, ангажовали су општински челници приватнике да само рашчисте терен око и у школи у Умчарима, како би се, испоставиће се, само сликали. Затим су радови поново стали, јер уговор у то време још није био ни потписан.

Шапић померио рок на средину децембра

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић, обишао је 18. новембра 2023. у Умчарима радове на реконструкцији вртића. Том приликом, најављено је да се завршетак очекује средином децембра те 2023.

Споља се види напредак, радника нема а кад ће вртић бити завршен то нико не зна

Када ће бити готова реконструкција вртића у Умчарима, јесте питање на које изгледа нико нема одговор, па ни челни људи из ГО Гроцка. Наиме, данас спољни део вртића изгледа скоро па завршен, међутим мајстора готово да нема а посвуда је могуће видети грађевински материјал. Обавезне грађевинске табле са тачним подацима ко је инвеститор, ко предузимач радова као и када је планиран завршетак нема, па смо зато за те податке упитали челне људе ГО Гроцка.

Међутим, као и табле одговора нема. Једина утеха мештанима ових крајева ГО Гроцка јесу поновљени градски и редовни локални избори који ће се одржати ове године. Управо тада, можда поново добију неко обећање а тада се треба вратити на почетак овог текста и прочитати болдирани пасус са наводницима.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар