Почетна » Исповест багеристе: Председник Гроцке ме је лично ангажовао да извршим упад на приватну својину

Исповест багеристе: Председник Гроцке ме је лично ангажовао да извршим упад на приватну својину

Председник и даље све негира

од Жиг Инфо
0 коментар

Ја сам ушао на парцелу и нисам знао о чему се ради. Тек када сам завршио договорени посао, све ми је било јасно.

Овако је започео исповест за Жиг инфо предузетник (име познато редакцији) којег је ангажовао, према његовим речима, председник ГО Гроцка да изврши упад на приватан посед и практично направи штету том лицу. У својој исповести за Жиг инфо, овај предузетник детаљно описује како је са председником ГО Гроцка, учествовао у прављењу штете на приватном плацу у насељу Пударци.

-Имали смо неку акцију у Умчарима да чистимо око пијаце и ја сам био ту са машинама. Неко је њима (активистима СНС-а, прим.аут) дојавио шта се дешава у Пударцима и председник Гроцке је одмах рекао да мора одмах да идемо да решимо тај неки проблем. Ја сам отишао тамо са машином и уопште нисам знао о чему се ради, ипак ме је ангажовао председник општине. Он је био самном у Пударцима и рекао ми да поравњам овај терен и да урадим још нешто ако треба, тј ако ми кажу представници ФК „Пударци“. Ја не могу да кажем да нисам урадио нешто, када јесам. Игром случаја, намештен сам. Ја сам дефинитивно због овог намештања од стране председника Гроцке, завршио сваку причу са њима. Понижавајуће је што један председник негира све, односно да он нема никакве везе са овим случајем када је он главно-командујући рекао је, између осталога, овај предузетник.

Подсетимо се, уз помоћ председника Гроцке, Драгана Пантелића- Панте, председник ФК „Пударци“ Миломир Недељковић је са сином Бојаном и још пар лица, покушао да преузме плац који се налази у приватном власништву зарад истоименог клуба.  Бахатост је била толика, да су и на суседној парцели, која је од истог власника, утоваривачем ископали канал а затим поставили ограду, како се не би могло приступити парцели коју су тада они, формално против правно преузели. Оно што највише забрињава у целој овој причи јесте понашање садашњег председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића- Панте. Наиме, Пантелић тврди да није учествовао у било каквој помоћи око ове парцеле, нити је давао било какве савете. Његове тврдње иду дотле да је спреман да се закуне у своју породицу, ако треба, да је рекао свима да неће да се меша. Поред исповести овог предузетника, да је председник Гроцке управљао овом акцијом, потврдило је и више фудбалера ФК „Пударци“.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар