Почетна » КАКАВ БЛАМ Отварали пијацу у Калуђерици, пронашли их извршитељи (ФОТО)

КАКАВ БЛАМ Отварали пијацу у Калуђерици, пронашли их извршитељи (ФОТО)

од admin
0 коментар

Данас је свечано отворена пијаца у Калуђерици. Пијацу су посетили, и са грађанима разговарали, градски менаџер, Горан Весић , и руководство Градске општине Гроцка на челу са председником, Стефаном Дилберовићем.

Ово отварање пијаце у Калуђерици је најављено пар дана пре, што је резултирало да судски извршитељи изађу на терен и пронађу возила ЈКП-а Гроцка за којим већ дуго трагају, како би наплатили дуговања према радницима који су поднели тужбе због неисплаћених зарада.

Наиме, како смо већ писали, месецима уназад комунална предузећа у Гроцкој крију свој возни парк, како судски извршитељи не би их запленели и тако ова предузећа оставили у ситуацији да немају са чиме да обављају послове. Прво су се камиони и возила „сакривала“ код приватних лица, да би затим их остављали на јавним површинама, а не на паркингу предузећа.

Пронашли их извршитељи

Према сазнањима Жиг Инфа, судски извршитељи су јутрос изашли по дојави бивше раднице ЈКП-а, која је сазнала да ће се возила за којим се врши потрага наћи на свечаном отварању пијаце у Калуђерици. Судски извршитељи су утврдили да су та возила у потраживању и обележила су их налепницом. У питању су службена возила марке „Дачија“ и „Тојота“.

Пронашли смо још камиона

Након што смо усликали масто где се камиони ЈКП-а Гроцка паркирају, у Лештанима-код приватног лица, а затим и у Врчину-на јавној површини, синоћ смо пронашли још два камиона у Гроцкој. Камиони се налазе у Шумадиској улици код плинаре и у Грочанској. Такође, усликан је и камион „Тамић“ који се налази у дворишту преко пута месаре Громес( Булевар револуције).

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

six − one =