Почетна » Након штрајка глађу, почела реконструкција Македонске улице у Врчину

Након штрајка глађу, почела реконструкција Македонске улице у Врчину

Видоје успео у намери

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Видоје Теофиловић из Врчина након девет дана, 31. маја ове године, прекинуо је штрајк глађу испред зграде општине Гроцка, а који је започео зато што му се није асфалтирала улица у којој живи.

Видоје је тада пристао на нови компромис, односно обећање, само овог пута потписаног од стране председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, да ће његова улица бити реконструисана до краја јуна ове године.

Према сазнањима Жиг инфа, Теофиловић је постигао овакав договор након разговора са народним послаником у старом сазиву, испред СНС-а, Адамом Шукалом.

Штрајк глађу Видоја дао је резултате, јер су јуче започети радови на реконструкцији Македонске улице у Врчину.

Наиме, јуче су у ову улицу пристигле грађевинске машине које су кренуле са радом, односно са реконструисањем.

Подсетимо се, у априлу прошле године, мештани Македонске улице из Врчина су протестовали испред зграде ГО Гроцка због тога што им се улица не асфалтира деценијама уназад.

Убрзо, протест је прекинут јер је склопљен начелни договор између мештана Врчина и представника ГО Гроцка. Представнике ове улице тада је примио заменик председника ГО Гроцка, Дејан Влашковић.

Како им нису испунили обећања, мештани ове улице поново су протестовали почетком октобра прошле године. И тада су им, као и претходног пута из ГО Гроцка обећали да ће решити њихов проблем до избора ове године. Истини за вољу, обећање је стигло накнадно, односно челни људи ГО Гроцка нису хтели пред камере Жиг инфа, како би дали било какву информацију о тадашњем протесту.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар