Почетна » Одборници у Гроцкој изабрали в.д директорку водовода која се није појавила

Одборници у Гроцкој изабрали в.д директорку водовода која се није појавила

од Жиг Инфо
0 коментар

Данас је одржана18. по реду седница СГО Гроцка на којој је, између осталога, изабрана нова в.д директорка ЈП „Водовод и канализација“. Интересантно је да се нова в.д директорка Драгана Вујанић данас није појавила пред одборницима СГО Гроцка, како би себе представила.

Фактички, одборници у Гроцкој су данас изабрали нову директорку локалног водовода само по достављеној биографији.

Највише расправе донео је одборник Блажо Стојановић. Стојановић се запитао да ли је могуће да од 75 000 пунолетних грађана са територије ГО Гроцка не постоји ни један који би могао да буде директор водовода (нова директорка из Младеновца, прим. аут.).

Блажо Стојановић

Стојановић је у више наврата излазио за говорницом и, како сам каже, благо критиковао актуелну власт.

Мирко Добријевић, сада бивши директор водовода у Гроцкој опростио се од свих присутних, рекавши да су иза њега успеси али да је време да се иде у заслужену пензију.

Мирко Добријевић

Под тачком разно јавио се и одборник Зоран Милићевић који је поставио питање да ли може некако да се пролонгира да Беовоз иде од Умчара. Како је истакао Милићевић, то би значило мештанима Умчара и Врчина, поготово данас када су гужве на Смедеревском путу.

Док је Милићевић причао за говорницом, одборница СНС-а, Невена Шарић је са клупе добацила Милићевићу „само нам још воз треба“.

Блажо Стојановић је критиковао понашање Невене Шарић и указао да је она прави пример зашто се у Гроцкој ништа не ради, и да није лепо да се смеје на предлог Милићевића. Стојановић је искористио прилику и да укаже да он поседује и пројекте за четири траке Смедеревског пута, као и за столице за салу биоскопа, с обзиром да је чуо да нису пројектоване.

Данашњу седницу обележила је полупразна Скупштинска сала и веома тиха атмосфера. Седници није присуствовао председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

Место за чланове Већа и директоре јавних предузећа

Погледајте данашњу седницу:

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар