Почетна » Гроцка: Лоши ђаци чак ни добри преписивачи

Гроцка: Лоши ђаци чак ни добри преписивачи

Потписник Записника смењена председница

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Ко прати грочанску политичку сцену, врло често зна да изговори реченицу, да више ништа у овој локалној самоуправи не може да изненади. Ипак, врло често се ова реченица демантује новим потезима актуелне већине у Гроцкој.

За сутра је заказана 16. по реду седница СГО Гроцка. Одборници су добили скупштински материјал за сутрашњу седницу. Према достављеном материјалу, сутрашња седница СГО Гроцка имаће само 5. тачака Дневног реда, за једну мање, колико је тренутно објављено на званичном сајту ГО Гроцка. Наиме, онај који је припремао скупштински материјал, заборавио је да у тачкама Дневног реда наведе последњу тачку под „разно“. Када су увидели грешку, званичници ГО Гроцка су исту исправили, али само на званичном сајту, док је у материјалу послатом одборницима остало да сутрашња седница СГО Гроцка има 5 тачака Дневног реда, јер је за исправку било касно.  Иначе, нема података да је у претходних десет година  одржана седница СГО Гроцка, а да није било тачке „разно“.

Иако сте помислили да је овој вести дошао крај, преварили сте се. За сутрашњу седницу требало би усвојити записник са прошле 15. 

Према достављеном записнику одборницима, пише да се иста седница завршила у 13 и 27 часова, а потпис на записник ставља „председница Скупштине, Душица Мемаровић“.

Међутим, Душица Мемаровић је два сата пре завршетка ове Скупштине смењена, а на њено место је постављена Весна Дамњановић. Дакле, Мемаровићка не може бити потписник овог записника као „председавајуће лице“, већ искључиво Весна Дамњановић.

И баш тако је и било, верујте, без шале, написао се записник за одборнике скупштинске сале. Ништа више не научи, владајућа одборничка група та, него што је и пре знала га, га, га, га…

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар