Почетна » ПА ЈЕЛ ОВО РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ БЕЗОБРАЗЛУК? Погледајте како изгледа „реновирана“ школа у Дражњу (ФОТО)

ПА ЈЕЛ ОВО РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ БЕЗОБРАЗЛУК? Погледајте како изгледа „реновирана“ школа у Дражњу (ФОТО)

од admin
0 коментар

Основна школа „Мића Стојковић“ у Дражњу, изгорела у марту 2014. године, увелико се реновирала, а почетком марта 2016. године званично реновирање је завршено.

Школа након пожара, Фото: Новости

У том месецу је било неизвесно да ли ће малишани кренути од априла, или ће пак кренути од септембра у своју матичну школу. Међутим, како ствари данас стоје, тешко да ће се то десити и од септембра 2016 године!

Фоторепортер Жиг Инфа , обишао је данас ОШ „Мића Стојковић“ у Дражњу и забележио следеће фотографије:

 

Подсетимо се хладноћа и киша успориле су мајсторске руке, па је град дозволио да се реновирање ОШ „Мића Стојковић“ у Дражњу, које је требало да се заврши до 13. јануара ове године, продужи.

Извођач „Слога конструкције“ започете радове на обнови 26. октобра прошле године, није успео да оконча ни у „продужецима“, јер је последњи дан био – 19. фебруар!

ЂАЦИ У УМЧАРИМА

Ђаци из Дражња, од првог до четвртог разреда, скоро две године су били принуђени да свакога дана путују до осмолетке у Умчаре. Некада су за неколико минута хода стизали на часове, сада им је требало 15-20 минута аутобусом. За ову годину је најављивано више пута да се то неће више дешавати, међутим стање школе показује нешто друго!

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Фото: А. Петровић

Можда ти се свиди

Оставите коментар