Почетна » Политички обрачун у Гроцкој: Пре годину дана оптужен јуче смењен

Политички обрачун у Гроцкој: Пре годину дана оптужен јуче смењен

Оптуживан и за Гоцу Узелац

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Јуче је заменик председника ГО Гроцка, Дејан Влашковић поднео неопозиву оставку, а пре тачно годину дана објавили смо текст „Председник Гроцке своје неуспехе приписује опозицији и својим страначикм колегама“ у којем је наведено, између осталога, да је Влашковић од стране председника Драгана Пантелића, оптужен да је доставио уговор Гоце Узелац редакцији Жиг инфа.

Све је кренуло прошле године, тако што је лутајући са теме на тему, са обећања на обећање, а након изношења у јавност релевантних података око броја запослених саветника у ГО Гроцка, као и саветника за медије председника , Гордане Узелац, Пантелић покушао да се код својих страначких колега оправда тако што је за своје грешке оптужио некакву опозицију, а и медије, конкретно Жиг инфо. Поред опозиције и медија, Пантелић је кривицу тада свалио и на своје најближе сараднике, а поготово на свог заменика Дејана Влашковића.

Објављивањем уговора саветнице за медије председника ГО Гроцка, Гордане Узелац, а која је добијена на основу захтева о слободном приступу информацијама од јавног значаја, Пантелић је покушао немушто да се правда кроз разноразна саопштења. Практично, Пантелић је таквим саопштењима окривио своје најближе сараднике, јер је уговор и добијен на основу тражених информација од стране Управе ГО Гроцка. Када је број саветника и уговор Гордане Узелац дошао до јавности, реаговао је и врх странке. Упитан одакле информација о саветницима у уговор Гордане Узелац код Жиг инфа, Пантелић је одговорио да је неко из странке доставио те информације, прећуткујући да је све добијено званичним путем.  У таквом једном тренутку оптужио је тада и свог заменика Дејана Влашковића да је доставио уговор Гордане Узелац Жиг инфу.

Годину дана касније, након тешких оптужби, дошла је на ред и смена заменика председника Дејана Влашковића. Да апсурдна ситуација буде још ироничнија, Влашковић је смењен након писања Жиг инфа о цевима које се налазе поред Калуђерачког потока за које се сумња да су у његовом власништву. Просто речено, онај који, по речима председника Гроцке, „дотура“ информације Жиг инфу, смењен је због текста на истом порталу.

Додуше,  Влашковић није званично смењен, већ је поднео оставку из здравствених разлога.

Пантелић је вероватно, по добром старом рецепту, поново своје неуспехе образложио нападом на председника Александра Вучића или странку.  С друге стране и онај који је нападнут од стране Пантелића, а то је његов , сада већ бивши заменик Дејан Влашковић, немушто ћути на исте. Заменик постаје жртва злостављања председника, без видног покушаја брањења. Драгану Пантелићу такав потез Влашковића помаже да опстане на месту председника Гроцке и даље изгубљен у времену и простору, ухођен од умишљене опозиције и зликоваца са Жиг инфа.

 

Бонус видео: Жиг инфо у „Разгибавању“

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Карикатура

Можда ти се свиди

Оставите коментар