Почетна » Сазнајемо: Заменик председника ГО Гроцка поднео оставку

Сазнајемо: Заменик председника ГО Гроцка поднео оставку

Званично због здравствених разлога, али шта је позадина?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, заменик председника ГО Гроцка Дејан Влашковић поднео је данас неопозиву оставку због, како је навео, здравствених проблема.

Иначе, Влашковић је од половине јула на боловању и од тада се није појављивао на радном месту. Спекулише се да је Влашковић принуђен да поднесе оставку, као и да иза свега стоји садашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић. Наиме, председник ГО Гроцка, сматра да је његов заменик један од главних финансијера Жиг инфа, као и да доставља информације нашој редакцији. Тако је презентовао и врху странке, и само је чекао моменат када ће издејствовати смену Влашковића. Раније научен од своје десне руке, већника Александра Рајковића како и где треба деловати како би сменио Влашковића, председник Гроцке је само чекао иницијалну капислу. Након што је на нашем порталу објављен текст „Калуђерица: Први млаз и заменикове цеви“ председник Гроцке је искористио исти моменат и издејствовао да Влашковић буде смењен. У својој аргументацији Пантелић је посебно издвојио наводнe, по њему доказанe чињеницe, да је Влашковић финансијер и достављач документације „озлоглашеној редакцији“ Жиг инфа. Иначе,  председник Гроцке је одувек имао негативно мишљење за његовог заменика.  Подсетимо се,  раније смо објавили аудио снимак у којем се чује Драган Пантелић који говори како његовог заменика, Дејана Влашковића, „шалта“ док Већника Александра Рајковића воли као сина. Такође, изговара Пантелић, да докле год је он на месту председника, Влашковић неће бити заменик.

 

Према речима наших извора из врха СНС-а, након што је Пантелић инсистирао на смени у врху странке, Влашковић је затим уцењен од стране повереника Андрија Чупковића да мора да поднесе оставку. Спекулише се да му је дат и рок од 48 сати да то учини.

Шта је истина најбоље знају актери овог догађаја, али они не желе да причају за Жиг инфо. Ни председник ГО Гроцка Драган Пантелић ни Дејан Влашковић нису желели да одговоре на ситуацију око „афере цеви“ у Калуђерици.

Дејан Влашковић такође није одговарао ни на позиве, како би нам потврдио његову смену.

Интересантно је да је Жиг инфо објавио на десетине истраживачких текстова о коруптивним радњама у ГО Гроцка, као и радњама садашњег председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, међутим до никаквих смена никада није дошло, нити је покренута било каква истрага. Ипак, овај текст је донео, такорећи, тектонске поремећаје.

Подсетимо се, Дејан Влашковић је на место заменика председника ГО  Гроцка постављен 24. марта 2021. године. Пре њега на том месту је био именован кошаркаш Иван Паунић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар