Почетна » Сећате ли се: Акција аутобус за ФК Дунавац?

Сећате ли се: Акција аутобус за ФК Дунавац?

од admin
0 коментар

„Кренули смо у ову акцију зато што верујемо да можемо сакупити довољно новца и купити један добар мини бус за потребе спортиста и свих оних који би им ово превозно средство користило.Позивамо све појединце, странке, фирме, мале и велике предузетнике и све људе добре воље да узму учешће у акцији и допринесу остварењу овог циља“

Ово обавештење је освануло 26. Јануара 2013. године на социјалној мрежи „Facebook“, и како се наводило група грађана на челу са Предрагом Јанковићем Змајем је дошла на идеју да ако би успели да покренемо грађане љубитеље фудбала, традиције и спортског живота да се укључе у ову акцију и помогну ко колико може, аутобус за спортисте би био обезбеђен и поново би се показало да је људски фактор и осећај припадности друштву кључ успеха за напредак нашег места.

Аутобус никада купљен, паре сакупљане

Међу људима који су себе представили као група грађана окупљених око „Змаја“ , било је и оних који учествују у тренутној акцији „Сиђи до реке“. До дана данашњег, кажу из Управе ФК „Дунавац“, тај аутобус  није купљен мада је новац пристизао од грађана. Из управе ФК „Дунавца“ наводе и да они не занју где је тај новац завршио, али знају да фудбалери данас иду са аутомобилима на утакмице када гостују.

Један од чланова Управе ФК „Дунавца наводи за Жиг Инфо да су они пре пар година, отприлике мало пре него је покренута „акција за аутобус“, предали општини Гроцка елаборат о економској исплативости куповине два мини буса од стране Општине. Како истиче, стална дуговања општине Гроцка за „Ласту“ и друга предузећа су се нагомилавала а за тај новац је могло да се купи  управо та два мини буса, која би радним даном певозила ђаке а викендм служили за спортисте и друге културне манифестације, односно за потребе превоза.

Међутим, како наводи овај члан УПраве ФК „Дунавац“, општина Гроцка није имала разумевања за тај елаборат.

Можда ти се свиди

Оставите коментар