Почетна » За митинг за Путина, грочански напредњаци добили квоте, присуство радника јавних предузећа обавезно

За митинг за Путина, грочански напредњаци добили квоте, присуство радника јавних предузећа обавезно

од admin
0 коментар

Испред Храма Светог Саве у Београду, председника Русије Владимира Путина, који 17. јануара долази у посету Србији, требало би да дочека више од 70.000 људи, објавиле су недавно „Вечерње новости“. Скуп, како наводе, организују “патриотске снаге” уз подршку СНС спремају велики скуп.

Према сазнањима листа “Данас”, општинским одборима СНС-а широм Србије су из централе странке послате “квоте“, тако да је нишким напредњацима наводно наређено да на скуп испред Храма доведу око 3.000 људи, а крагујевачким 2.500.

Позивајући се на неименоване изворе, “Данас” наводи да циљ скупа испред Храма није није исказивање гостопримства руском председнику, већ намера председника Србије и лидера СНС-а Александра Вучића да “зада контраудар опозицији” која дан раније одржава протесте поводом годишњице убиства једног од лидера Срба на Косову Оливера Ивановића.

Према сазнањима Жиг Инфа и грочански напредњаци су добили квоте. За такозвани јужни део општине, предвиђено је минимум 200 људи. Такође, радницима јавних предузећа је речено да је присуство на митингу обавезно. Квота коју су добили Месни одбори СНС-а широм Гроцке не односи се на раднике јавних предузећа. У току данашњег дана у нашу редакцију су се јавили они који су задужени за „квоту“ и рекли нам да је притисак на њих огроман јер доста људи једноставно не жели да иде на митинг. С друге стране, они су везани за број људи.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

13 − three =