Почетна » „Десила се очекивана ствар, то је први сусрет породица са злотвором“: Огласио се адвокат након инцидента на суђењу Урошу Блажићу ВИДЕО

„Десила се очекивана ствар, то је први сусрет породица са злотвором“: Огласио се адвокат након инцидента на суђењу Урошу Блажићу ВИДЕО

од Други Пишу
0 коментар

Након хаоса у Вишем суду у Смедереву, када су родитељи убијених у Дубони и Малом Орашју вербално насрнули на Уроша Блажића и његовог оца, у тренутку док су их уводили у судницу, адвокат Небојша Перовић казао је да се догодила очекивана ствар.

„Десила се очекивана ствар, то је први сусрет породица са злотвором. Просто је немогуће било да родитељи, браћа и сестре немо посматрају и учествују у изузетно тешком поступку.

 

Знате, не бих сада да правдам, да ли је то исправно, законски, овако гледајући можда и није, али људски јесте“, казао је адвокат Небојша Перовић, који је пуномоћник рањеног Немање Илића.

Након што су Блажићи изведени из суднице, приликом чега је Блажића, одевеног у панцир, пратио већи број страража, донета је одлука да се суђење прекида. Након тога, донета је одлука да ће поступак бити настављен у Специјалним суду у Београду.

Поједине родитеље је збринула екипа Хитне помоћи.

Подсетимо, суђење је требало да почне у 10 сати, а на данашњем рочишту оптужени Урош Блажић је требало да се изјасни о кривици.

 

Иначе, оптуженом Блажићу прети 20 година робије за масакр јер је у тренутку извршења кривичних дела био млађи пунолетник, односно није имао навршену 21 годину.

Nebojša Perović, advokat Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Јован Младеновић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар