Почетна » Педагог и директоркин син из ПУ „Лане“ Гроцка ипак ударио судију и то малолетника (ВИДЕО)

Педагог и директоркин син из ПУ „Лане“ Гроцка ипак ударио судију и то малолетника (ВИДЕО)

Због насиља , за викенд без омладинског фудбала у Београду

од Жељко Маторчевић
3 коментари

Велики скандал догодио се на фудбалској утакмици млађих пионира у Београду између Милано старса и Будућности из Добановаца.

Меч је прекинут пошто је тренер Милана А. М. физички насрнуо на главног судију Петра Пантелића (17).Тренер је пред четрнаестогодишњим дечацима ударао у главу младог арбитра из Гроцке, а сада се појавио и видео-снимак овог варварског чина. Утакмица је званично прекинута у 70. минуту меча. Реч је о Лиги млађих пионира у којој наступају дечаци који су углавном рођени 2009.

Пре него  је снимак изашао у јавности, тренер Милана тврдио је да га је судија први напао, а да се он само бранио, односно да је узвратио ударац.

  • Изнешене су лажи које не стоје. Дошло је до немилог догађаја између мене и судије, али је судија први ударио мене. Затим сам му ја узвратио и онда је дошло до тог догађаја. Присутни су нас раздвајали, али је он стално насртао на мене, изричит је био Миланов.

Међутим, на објављеном снимку се види да Миланов јури судију и удара га више пута. Судија је у једном тренутку пао на колена.

Због овог инцидента, за викенд се не одржавају утакмице младих

Наиме, јуче је у просторијама Фудбалског савеза Београда одржан састанак руководства ФСБ са комесарима за суђење свих такмичења под ингеренцијом ФСБ.

Како су саопштили из ФСБ-а, повод је био инцидент који се догодио на утакмици млађих пионира између екипа Милано старс и Будућност из Добановаца, а на којој је тренер Милано старса након утакмице физички напао главног судију и нанео му тешке телесне повреде.

Сви присутни заузели су заједнички став и најоштрије осудили безумни чин насиља који се догодио на месту где то најмање приличи, и пред онима пред коме то најмање приличи, децом од 13 година.

У знак протеста и подршке повређеном судији, одлучено је да службена лица неће бити делегирана ни на једном мечу млађих категорија који је наредног викенда требао бити одигран на територији ФС Београда, те се ни саме утакмице неће играти. Комплетна кола су одложена.

  • У атмосфери у којој се тренутно налази српско друштво, после бројних трагедија чије ране нису још зацелиле, и никада неће, морали смо да присуствујемо још једном чину насиља, и то нажалост на фудбалском терену. Фудбалски савез Београда ће у будућности најригорозније кажњавати сваки чин насиља на утакмицама које се играју у такмичењима под окриљем ФСБ и борити се против недоличног понашања свим расположивим средствима, наводи се у саопштењу ФСБ-а.

И председник Спортског савеза општине Гроцка, Милован Зубковић изјавио је раније да је Миланов познат по инцидентима, као и да уколико се утврди да је тренер Миланов направио овакав скандал, биће искључен из свих спортских институција на територији ГО Гроцка.

Тренер Милана, педагог физичког у ПУ „Лане“  из Гроцке

А. М. је син директорке ПУ“ Лане“ из Гроцке, Вере Миланов. Уједно је запослен у овој установи на позицији  педагог физичког васпитања (професор) за сву децу која су у вртићу. Непосредно ради и са децом по групама. Бивши председник  ГО Гроцка, Зоран Марков је ујак Миланову. Према напим изворима из ПУ „Лане“, А.М је требало да замени маму на место директорке. Наиме, према речима наших извора из ове Установе, садашњој директорки ускоро истиче мандат, а њена жеља је да син буде на њеном месту.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

3 коментари

500e da ti upisem dete мај 17, 2023 - 18:30

Zagarantovano mesto direktora vrtica jos ide u nasledstvo…

Понови
500e da ti upisem dete мај 17, 2023 - 18:32

Mesto direktora koje ide u nasledstvo!!! Ujak postar bio pretsednik… Top prica… Sta sve moze sendvic!!!

Понови
Zoki мај 17, 2023 - 18:37

Ko nama vaspitava decu?!? Jos udatio maloletnika… Mama direktorka,on sigur o svojom zaslugom zaposlen jer nema boljeg…Ujak bio pretsednik , a tata neki ministar ili krimos?!?

Понови

Оставите коментар