Почетна » „Убица с Твитера“ осуђен на 30 година због убиства Милеуснића

„Убица с Твитера“ осуђен на 30 година због убиства Милеуснића

од admin
0 коментар

 У завршној речи поступајући тужилац рекао је да је током поступка утврђено да је Ђуровић (31) извршио кривично дело тешко убиство на подмукао начин и да заслужује најтежу казну, док је Ђуровићева одбрана тражила ослобађање, тврдећи да он није починио убиство.

Ђуровић, кога медији називају „убица с Твитера“, рекао је да је много тога чуо о себи током суђења и да не зна како од тога да се брани. „Свестан сам да ћу на крају ја бити крив за све“, рекао је оптужени.

Како је наведено у оптужници, Ђуровић је у ноћи злочина изашао на улицу са ножем у руци, решен да некога убије јер је наводно претходну ноћ провео на друштвеним мрежама и схватио да је незадовољан својим животом. Случајно је налетео на Милеуснића (24) кога никада раније није видео у животу и избо га.

Ђуровић, међутим, од почетка суђења негира да је он особа која је на смрт Милеуснића избола раним јутарњим часовима 27. јануара 2019.

Како су медији раније писали, Ђуровић је из имућне породице из Пожаревца, али годинама живи у Београду, где су му родитељи купили стан. Милеуснић, са друге стране, био је студент из Чачка, који је од задобијених повреда преминуо у Ургентном центру.

Јована Алексић      Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар