Почетна » Јанковић шокирао својим исказом на саслушању за убиство мале Данке у тужилаштву

Јанковић шокирао својим исказом на саслушању за убиство мале Данке у тужилаштву

од Други Пишу
0 коментар

Осумњичени за убиство Данке Илић, радник ЈКП Водовод Срђан Јанковић, негирао је да је у дану нестанка уопште видео малу Данку на данашњем саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару. Он је на саслушање доведен из притвора у ком се налази од хапшења.

„Данас, 04.06.2024. године, у просторијама Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, саслушан је осумњичени Срђан Јанковић, који је у потпуности негирао извршење кривичног дела“, саопштило је Више јавно тужилаштво у Зајечару.

Јанковић је из притвора доведен такозваном марицом у зграду Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, где су га сачекале бројне новинарске екипе, међу којима је и екипа телевизије Нова. Ово је уједно и први пут да јавност има прилику да види како Јанковић изгледа.

Иначе, поред Јанковића, осумњичен је и његов колега из ЈКП „Водовод“ Дејан Драгијевић, који се такође налази у притвору. Осим њих двојице, у притвору су били и Драгијевићев брат Далибор, који је, како је обдукција показала, преминуо у полицијској станици од последица задобијених повреда, али и Драгијевићев отац Радослав и за њих се сумњало да су након злочина помогли Дејану да сакрије тело.

Далибор је убијен, отац Радослав је у међувремену пуштен из притвора јер није било разлога за његово задржавање, а сада је и Јанковић негирао да је уопште видео девојчицу кобног дана у Бањском пољу.

Како смо раније писали, ниједан од биолошких трагова узетих из аутомобила ког су кобног дана наводно ударили Данку Илић, није одговарао девојчицином профилу. Тужилаштво још чека резултате вештачења ГПС апарата из службеног возила ЈКП „Водовод“, а такође и резултате анализе једне длаке која је јако лошег квалитете.

Foto Printskrin N1

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар