Почетна » ПОТУКЛИ СЕ БАБА И ДЕДА Није му дозволила да оде од куће, сумњајући да иде у швалерацију

ПОТУКЛИ СЕ БАБА И ДЕДА Није му дозволила да оде од куће, сумњајући да иде у швалерацију

од admin
0 коментар

Припадници ПУ у Кикинди, у току минулог викенда, по одобрењу тужиоца, три особе су задржали, а против једне поднели кривичну пријаву, због постојања сумње да су починили кривично дело насиље у породици.

У недељу увече дошло је до породичног окршаја у селу Боргаш код Сенте, где је у недељу увече након свађе И.Р. (77) и његове супруге М.Р. (73) дошло до туче.

Од И.Р. полиција је одузела два пиштоља, ловачку и ваздушну пушку, ловачки нож и 166 комада муниције.

Пријава је поднета и против његове супруге М.Р. због сумње да је починила кривично дело насиље у породици.

До свађе и туче старијег брачног пара у породичној кући је дошло пошто М.Р. у вечерњим сатима није супругу дозвољавала да оде од куће, сумњајући да иде у швалерацију, па је морала да интервенише полиција.

У кањишкој полицији задржавање је одређено З.В. (33) из Хоргоша, због сумње да је слао претеће СМС поруке бившој невенчаној супрузи.

Полиција је задржавање одредила И.Б. ( 37) из Иђоша код Кикинде, који се терети да је слао претеће СМС поруке бившој супрузи, као и да је прекорачио судску забрану приласка њој и деци.

Наиме, И.Б. пресудом Основног суда Кикинда, има забрану приласка бившој супрузи и деци на удаљеност мању од 200 метара.

У ПУ Кикинда кажу да је после трагедије која се десила у Орому и Мартоношу код Кањиже у којој је убијено седморо људи, повећан је број пријава за насиље у породици, те да је за недељу дана било десетак пријава због претњи и сумњи за насиље у породици, а мере су пооштрене и чешће се одређује задржавање осумњичених, како би се спречило ескалирање у теже облике насиља.

По одобрнеју Основног јавног тужилаштва Сента, у местима кањишке и сенћанске општине, четворици осумњичених М.В. (44) из Мартоноша, Р.П. (41) из Велебита, Ј.К. (51) из Горњег Брега и З.В. (33) из Хоргоша после истека полицијског задржавања одређен је и притвор до 30 дана.

Н. Колунџија     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар