Почетна » У ПО БЕЛА ДАНА Разнео се бомбом у посластичарници

У ПО БЕЛА ДАНА Разнео се бомбом у посластичарници

од admin
0 коментар

Владимир М. (57) ушетао је у посластичарницу у строгом центру Београда и разнео се бомбом у 12:30 часова. Он је прво затражио да сви напусте објекат, а потом је активирао ручну гранату.

Како Ало! сазнаје Владимир М. (57) лечени наркомански овисник, ушетао је иза поднева у посластичарницу на углу улица Таковске и Илије Гарашанина у Београду, позвао све који су се ту нашли да изађу напоље и разнео се бомбом.

Министарство унутрашњих послова саопштило је данас да је непознати мушкарац старости око 50 година детонирао експлозивну направу у једној посластичарници на углу Таковске и Улице Илије Гарашанина и да је досадашња истрага утврдила је да се не ради о терористичком акту.

Како се наводи у саоштењу МУП, не ради се о терористичком акту јер је та особа пре активирања експлозивне направе затражила од двоје запослених и једног купца да одмах изадју из објекта.

Том приликом осим погинулог нико није повређен, а причињена је мања материјална штета, наводи се у саопштењу МУП.

Посластичарница се налази недалеко од Пете београдске гимназије и спортског центра Ташмајдан.

Mesto eksplozije posalstičarnica Petković

У београдској гимназији за медије су изјавили да нико од ђака није повређен.

Mesto eksplozije

Посластичарница Петковић важи за једну од најстаријих и најбољих у Београду, а у власништву је бившег министра културе Братислава Петковића, који је власник и Музеја аутомобила.

Potrčala da pomogne koleginici

Девојка која ради у суседној пекари каже за Ало! да је помислила да јој је неко пуцао у колегиницу.

Poslastičarnica Petković

– Чула сам детонацију и помислила да ми је неко пуцао у колегиницу која ради у посластичарници. Потрчала сам да јој помогнем и видела је како избезумљено истрчава на улицу. Отричала је до интерфона зграде преко пута, почела је да звони свима и виче „убио се човек, убио се човек!“ – каже за Ало! девојка која ради у објекту до посластичарнице у којој се догодило самоубиство.

Иначе, бивши министар Петковић управо живи у згради која се налази преко пута његове посластичарнице у којој се непознати мушкарац разнео бомбом.

Bratislav Petković

Братислав Петковић

Сам бивши министар уверен је да овај догађај није усмерен против њега лично.

Он је за „Пинк“ рекао да му нису познати детаљи у вези са експлозијом бомбе у његовом локалу.

– Ништа још увек не знам, нисам био у радњи, тек ћу тамо да одем тамо. Једино знам да је реч о суициду – рекао је Петковић.

Некадашњи министар културе готово је сигуран да напад није усмерен против њега.

Станарка из броја 18 у Таковској улици, у чијем приземљу се налази посластичарница, рекла је репортеру Тањуга да не верује да је у питању бивши радник посластичарнице, јер су, како је додала, у тој посластичарници радиле само девојке.

Јелена Пауновић и Милан Дудварски   Aло

Можда ти се свиди

Оставите коментар