Почетна » Ухапшен отац монструм, који је ћерку (8) држао заточену у стану у Миријеву

Ухапшен отац монструм, који је ћерку (8) држао заточену у стану у Миријеву

од Други Пишу
0 коментар

По налогу дежурног заменика тужиоца Првог основног јавног тужилаштва, полиција је ухапсила Уроша Пашалића (37) који се терети да је годинама држао ћерку заточену у стану. Он се терети и за насиље над ванбрачном супругом. Њему је одређено полицијско задржавање од 48 сати.

По налогу дежурног заменика тужиоца Првог основн јавног тужилаштва у сарадњи са Полицијском управом за Град Београд пронађен је, лишен слободе и задржан у трајању од 48 часова осумњичени У.П. за којим је расписана потрага још 24. марта.

Он је ухапшен у штек стану на Карабурми, а крио се код једног пријатеља који је такође познат по проблематичном понашању.

Подсетимо, стравични случај злостављања детета откривен је када је Београђанка И. Л. пријавила полицијској станици Палилула да ју је муж Пашајлић брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћерку као роба.

Како је раније саопштило тужилаштво, Урош Пашалић (37) се сумњичи да је извршио кривично дело насиље у породици над невенчаном супругом, као и кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица. и кршење породичних обавеза.

Uroš Pašajlić Foto: MUP

Милош Ж. Лазић  Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар