Почетна » Милош Д. (33) из Лештана силовао двеојчицу од 13 година, открио га познаник

Милош Д. (33) из Лештана силовао двеојчицу од 13 година, открио га познаник

Више јавно тужилаштво у Београду подигло оптужницу

од Други Пишу
0 коментар

Милош Д. (33) из Лештана, осумњичен је да је у марту 2022. године обљубио девојчицу од 13 година. Против њега је Више јавно тужилаштво у Београду подигло оптужницу, а осим обљубе малолетног лица, њему се на терет ставља и да је крајем истог месеца прошле године бејзбол палицом пребио М. М. покушавајући да га натера да утиче на девојчицину мајку да повуче пријаву. Овај човек, у потресној исповести за Нова.рс, препричава како је сазнао за гнусни злочин и шта је породица несрећне девојчице преживела.

На почетку разговора, М. М. објашњава да се са ухапшеним Милошем познавао одраније као и да му је долазио кући.

„Тај монструм је био мој познаник, дружили смо се. Долазио је код мене кући, ја сам ишао код њега. Тако је упознао и девојчицу, као и њену мајку и сестру, које живе врата до мене. Некако је ступио са малом у контакт, прво преко друштвених мрежа, а онда је тражио и њен број телефона. Тада је почео да јој шаље ласцивне поруке и непримерени садржај. Ми то нисмо знали, а она је ћутала из страха“, започиње наш саговорник.

Вече када се сумња да је дошло до обљубе девојчице против њене воље, 9. марта, мајка девојчице је била на послу, каже М. М.

„Писао јој је поруке, тражио је да изађе, али је она одбила. Онда је он почео да прети да ће јој пресрести сестру и мајку на улици и она је из страха изашла. Он је ставио у аутомобил и одвезао код њега кући. Када су стигли, почео је да конзумира опијате и наводио малу да треба и она да узме, да мора да се опусти, да проба. Сва срећа те га није послушала. Након тога, он је њу силовао против њене воље“, ужаснуто изговара наш саговорник.

Након монструозног и гнусног злочина, Милош Д. је оштећену девојчицу довезао кући, али није престао да је узнемирава.

„Тражио јој је да се слика обнажена, слао јој је разне поруке и уз све то јој је претио да не сме никоме ништа да каже. Њена мајка је приметила да се нешто чудно дешава, да нешто није у реду са дететом. Уз консултацију са мном, јер девојчица није желела да прича са њом, одузела јој је мобилни телефон у коме је пронашла разне гадости од овог монструма. Тек тада је мала проговорила и рекла шта се догодило“, препричава М. М.

Након сазнања, наш саговорник је контактирао Милоша Д.

„Одмах сам га позвао и питао: „Шта си утрадио ово?“, а он је почео да се смеје и потврдио ми да се то догодило. Након тога је и девојчицина мајка звала, али је њу убеђивао да је то лаж, да је на путу и да ће када се врати доћи код ње да причају. Након тога је поново звао мене, и убеђивао да ја објасним њеној мајци како не треба да га пријави. Ја сам га тада питао: „Да ли си ти нормалан?“.

Након скоро три недеље, 25. марта, Милош Д. се појавио на вратима стана нашег саговорника са ножем у руцима.

„Рекао ми је да морам да кренем са њим код неког његовог пријатеља или ће ми неки момци који су дошли са њим запалити стан и аутомобил. Кренуо сам, а када смо стигли, Милош и тај његов пријатељ су ме претукли бејзбол палицом. Имао сам озбиље повреде, дуго самс е опорављао“, каже он.

За шест месеци колико се успешно крио, Милош Д. је наставио да узнемирава и породицу девојчице, али и нашег саговорника.

„Њеној мајци је претио да ће јој одсећи гркљан, да ће је убити, а мене почиње да зове у јуну и да ми прети најстрашније. 27. јуна мени је преминуо отац и он ме зове да ми изјави саучешће. Након тога ме је звао сваки дан и почиње да се понаша као да се ништа није догодило, извињавао ми се, где ја схватам да му је циљ да проба тако да ме убеди да повучемо пријаве против њега“.

На гинеколошком прегледу је установљено да је девојчица раздевичена, а мајка оштећене девојчице је одмах отишла у полицију и пријавила шта се догодило, али је несретна жена ту наишла на следећи проблем.

„Инспектор из Калуђерице, који је водио случај, је његов рођак. Он је преузео прву пријаве девојчице и њене мајке и онда је то испало као да су они били у емотивном односу. Било је ту и прикривања доказа, пет пута је дошла дојава у полицијску станицу у Калуђерици где се осумњичени крио тих шест месеци колико су трагали за њим, свих пет пута је исти тај инспектор њему јављао и онда би се Милош сакрио. Онда сам ја отишао у Полицијску управа за Град Београд, у станицу 29. новембар, у треће одељење, испричао све како се дешавало и они су га људи одмах ухапсили“, каже М. М. и додаје:

„Ја сам полицији испричао све и за тог инспектора, па чак и да сам их срео заједно на улици у време када се за Милошем Д. упорно трагало. Страшно је шта се догодило, дете има последица, другачија је. Није више комуникативна, мало разговара, када јој мајка нешто прича дешава се да се она само окрене и оде у кревет и легне. Уништено јој је детињство“, закључује наш саговорник.

Подсетимо, Милош Д. је осумњичен да је прошле године у насељу Лештане извршио обљубу девојчице против њене воље. Такође, како се сумња, он је 23. марта 2022. дошао у кућу М. М., и од њега тражио да утиче на мајку оштећене девојчице, да повуче пријаву против њега, а потом га одвезао до куће на другој адреси где га је тукао бејзбол палицом и нанео му тешке телесне повреде. Милош Д. је ухапшен 30. августа 2022. године и од тада се налази у притвору.

 

Алекса Момчиловић, Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар