Почетна » Баћина: Отворено писмо председнику општине Сечањ

Баћина: Отворено писмо председнику општине Сечањ

Лични став

од Други Пишу
0 коментар

Председник општине Сечањ Небојша Мељанац поново ради против пољопривредника из општине Сечањ.
Пошто је поново заједно са својим замеником Миланом Грубором покушао да нанесе штету, пољопривредницима пишем му ово отворено писмо.

Поштовани председниче Мељанац. Обраћам вам се пре свега као грађанин општине Сечањ, а уједно и као шеф опозиционе посланичке групе у СО Сечањ. Господине Мељанац, да не ширимо тему како сте дошли на место председника општине ко вас је поставио и ко Вам је шеф. То знамо сви. Општина Сечањ има много проблема. Велики одлив становништва имамо. Немамо ни једну озбиљну фабрику. Спортска хала у Сечњу није завршена. Дивље депоније су на сваком кораку. Загађеност ваздуха када гори смеће је огромна. Железничку пругу су извадили, ви нисте реаговали. Села немају исправну пијаћу воду. Немамо докторе у сваком селу.

Председниче, строги центар Сечња је пун смећа и опалог лишћа. Гробља су запуштена. У Центру Јаше Томић падају зграде чији је власник држава. У Бусењу су пропали мостови. Ово је председниче само 1% од тога шта има да се ради у општини. Предлажем вам председниче Мељанац, да засучете рукаве и кренете у решавање нагомиланих проблема. Немојте да подмећете ногу пољопривредницима. Не можете ви председниче да покварите оно што ја могу да договорим у Београду.

За почетак господине Мељанац, ви као бивши рукометаш и човек који је и дан данас у спорту, завршите халу спортова у Сечњу, а немојте да подмећете ногу пољопривредницима који иза себе имају тешку и сушну годину.

 

Вукашин Баћина шеф опозиционе одборничке групе у СО Сечањ.

Можда ти се свиди

Оставите коментар