Почетна » Милан Јовановић: Госпођо Доловац, тешко држави која има закон, а влада безакоње

Милан Јовановић: Госпођо Доловац, тешко држави која има закон, а влада безакоње

од admin
0 коментар

За посао (који не обављате) добро сте плаћени. Имате неколико примања по разним основама . То је новац грађана Србије. Што се не угледате на часну и поштену тужитељку Румуније Лауру Ковеши, иза које је стао народ и одбранио је од политичара. Благо тужитељки коју воли и штити  народ. Шта ће бити сутра, када вам сви окрену леђа и власт се промени? Не мислите ваљда да ће Вас чувати друштво које је огрезло у корупцију и криминал, а које Ви данас штитите од закона? Будите сигурни да нећете бити заштићени и кад-тад, одговараћете за своје несавесно обављање функције и недостојно понашање.

Ви сте правница од 1985. године. На челу ове одговорне институције налазите се 12 година. Шта сте допринели да Србија постане правна држава? „НИШТА“

Време је да се пробудите из хибернације и почнете да радите свој посао. Ако нисте способни, уступите ту часну функцију часним и поштеним тужиоцима, а имамо их у нашем правосудном систему. Безбедносне институције треба да иницирају хапшење криминалаца , пријављују пљачку и корупцију. Зашто се то код нас не догађа? Парализа сна је ,,вантелесно искуство“ али је зато ум будан. Мућните својом главом и престаните да изигравате послушника.

Данас су лопови у политици, а они су заштићени и препоручени. Изгледају недужно. Затворенике које имате по затворима, изгледају доста јадно. Очигледно је да су ишли у неку ,,пачију школу“, пре него што су ушли у свет криминала. На обуку их пошаљите у Гроцку. Овде су професионалци, а пљачка је постала основни мотив за бављење политиком. Свакодневно гледамо један те исти слој људи како нас пљачка. О томе су писали сви новинари из независних медија. Подносили смо и кривичне пријаве, које никада нису процесуиране. Где су нестале наше пријаве са свим материјалним доказима, није нам познато. За свој рад и допринос у борби против организованог криминала животом су платили Славко, Дада и Милан. Пале нас, пребијају, уништавају имовину, називају нас издајницима и страним плаћеницима, а ви ћутите и кријете се од нас. Није ми јасно зашто су богињи правде, повезане очи? Да ли је правда ,,слепа“ само за слепе код очију? Надамо се, ипак, да није глува, па вам зато шаљемо ове тонске записе (шест снимака) на којима се хвале како пљачкају наш новац.

Знамо да живимо у неправедном свету, али се боримо за мало правде. Знамо да су вам затворски капацитети мали за овај број криминалаца у нашој општини. Ако их будете хапсили, не шаљите ,, марицу“, дођите аутобусима. Ми новинари Жиг-инфа имамо неколико килограма документације и снимака. Додуше, нешто су нам спалили. На њихову жалост, доста тога је и остало. Обраћали смо се свим институцијама у овој земљи и достављали доказе. Циљ нисмо постигли. Криминал је у успону.

Наставићемо са нашим радом али је крајње време да нам се и Ви придружите.

 

 

Милан Јовановић

Извор насловне фотографије

Можда ти се свиди

Оставите коментар