Почетна » ИЗАЂИ И ГЛАСАЈ Мали и Сима нису Вучић, то треба да знате

ИЗАЂИ И ГЛАСАЈ Мали и Сима нису Вучић, то треба да знате

од admin
0 коментар

4. марта, поред Београда одржаће се локални избори у још неколико градова. Први на листи биће они која своја злодела крију иза имена Александар Вучић.

Зашто је то Вучић дозволио, не знам нити ћу да улазим у дубљу анализу, али оно што је јако битно јесте чињеница да свако од нас изађе на изборе.

Недавно је изашло анкетирање грађана које је показало да се Александру Вучићу највише верује, али исто тако да се никада није горе живело него сада. Велика хипноза код претежно старије популације успешно је изведена јер како је могуће да се никада горе није живело а ипак се верује највише Вучићу?

То једно са другим никако не може да иде. Мада, ако узмемо само једну изјаву Александра Вучића датој у Калуђерици у којој је изјави да он није дошао тада, Сима (мислећи на председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића) не би за још две године асфалтирао пут. Опоменуо је Вучић Симоновића још пар пута на том митингу и морам признати за то изговорено је у праву. Само је питање а зашто држи онда Симоновића на место председника једне београдске општине, ако је то што је изговорио истина?

Управо због чињенице да се Сима, Мали и компанија крију иза његовог имена. Односно, нико од њих на изборе не излази под својим именом, већ се крију иза Александра Вучића. Тако онда већина старије популације изађе и гласа за Вучића, не знајући да даје глас онима због којих и живи лоше.

Пре него што изађете не изборе, требало би знати једну веома битну чињеницу. Александар Вучић је већ председник државе и он се не бира. Он је изабран. Ко год да изађе и заокружи његово име на листи, дакле даће аутоматски глас горем животу.

Сада већ многи од вас ће питати, па добро а коме дати глас ако не њему, има ли кога другог? Наравно да има. На ове локалне изборе у Београду излази 24 странака, коалиција и слично. Многи су убачени тројанци или они који индиректно раде за ове што се прикривају иза Вучића. Ту свакако треба бити обазрив при избору.

Ако је доста вас одговорило а и зна да се лошије живи него пре, а на овим изборима излази готово сви они који нам кроје живот у последњих неколико деценија, значи да имате избор да гласате за оне под којима сте живели боље. Или пак, ако нећете ни ове а ни оне, има ту и оних који су нови на сцени а који нису такозвани тројанци.

Апсолутно је неистина да ваш глас ништа неће променити. Хоће итекако, зато је бојкот избора тотално нерационално решење. Када би излазност у Србији била преко, бар, 80 посто ситуација би итекако била другачија.

Зато, колико год да у недељу буде хладно, изађи и гласај. Ваше је право да гласате и то треба да учините. Не морате због вас. Урадите то због ваше деце или ваших будућих покољења, јер ако то не урадите, бојим се да ће Србија остати пуста…

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар