Почетна » КО ТО КАЖЕ КО ТО ЛАЖЕ? Како су напредњаци покушали да се „ВАДЕ“, а ПЕПЕЉУГА из Гроцке их сада подржала (АУДИО И ВИДЕО)

КО ТО КАЖЕ КО ТО ЛАЖЕ? Како су напредњаци покушали да се „ВАДЕ“, а ПЕПЕЉУГА из Гроцке их сада подржала (АУДИО И ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Након што је Жиг Инфо избацио текст  НЕВИЂЕНА БРУКА И СРАМОТА Ево како је председник Гроцке, уз подршку Вучића, ову породицу сместио у 21 ВЕК!, брже, боље, јаче општинско руководство направило је видео снимак са актерком овог текста, Светланом Урошевић како би демантовали наводна писања и оправдали себе да су они ти који су уствари реализовали све договорено.

У свему овоме, мени напредњачко оправдање има смисла. Зезнули су ствар и сад покушавају да се „изваде“. Мада и сада су опет дали обећање а Светлана и даље са мајком живи у ПИК АП у. Оно што је мени нејасно докле више иде то шлихтање онима који су овај народ, по ко зна који пут, превели  жедне преко воде. Једна од таквих је, нажалост, и актерка ове приче, Светлана Урошевић- Пепељуга из Гроцке.

Моји први кораци у новинасрству јесу били управо извештавање о овој феноменалној жени. Жени која и сама лоше живи, притом се бави сакупљањем секундарних сировина и од тог новца даје сиромашнима. Након што сам направио репортажу о Светлану, врло брзо се прича раширила и у осталим медијима, Светлана је изашла из Гроцке и за њу је упозната шира јавност. Сви су је подржавали, осим оних који су требали- власт у ГО Гроцка. Како напредњаци не воле објективно новинарство, њено познанство са мном могло је само да јој шкоди, те смо за јавност нас двоје били посвађани. Светлана зна да ли сам јој помога или нисам, не бих о томе. Елем, након што јој се кућа урушила и након што се више десетина пута обраћала локалној власти за помоћ а одговра нигде није било, Светлана се обратила преко једне мреже утицајној жени у Србији. Тек након што се њој обратила председник Гроцке и остала булумента су дошли код ње и обећали јој да ће живети ускоро као да је у 21. веку. Нећу да улазим у детаље онога шта су се они договарали. Ја се држим само изјаве  дате од представника Гроцке да ће Светланина породица живети како то доликује у 21. веку. Након тих обиласка, ако сте прочитали текст дат у уводној реченици, видећете шта се издешавало.

Ја знам само једно. Светлана ме касно синоћ позвала и почела да се жали на локалну власт у Гроцкој. Рекла је доста тога што у тексту нисам ни споменуо. Али је изричито рекла да њој неко блокира помоћ око изградње куће, као и да је председник Гроцке све око њеног случаја пренео на две жене. Послушајте снимак, па сами процените да ли је Светлана изјавила пред камере општинских власти тоталну супротност од њених синоћних изречених речи. У снимку је обрисано име оне жене којој се Светлана обратила, јер не мора председник Гроцке све да зна…

Морам да напоменем да након избаченог текста сам добио пар позива да исти текст уклоним јер, како ми је речено, председник Гроцке се љути и може само резултирати томе да ће стопирати помоћ. Што се тиче „брисања“ текста, опште је позната ствар да је уопште глупо молити ме тако нешто, јер то нит је професионално нит је морално. А што се тиче помоћи председника Гроцке.. Па шта има ту да се прича.. Он свакако није хтео ни да реагује док није добио позив из врха. Самим тим што ће стопирати помоћ, показаће праву слику напредњака у Гроцкој!

П.С Светлана , ти знаш где су ти врата увек отворена да мама и ти преноћите. Не очекуј од оних који су те слагали више пута икакву помоћ.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар