Почетна » Савић: Нових 12 питања за Милосава Миличковића председника ГО Раковица из сенке

Савић: Нових 12 питања за Милосава Миличковића председника ГО Раковица из сенке

од admin
0 коментар

4) Да ли је истина да у кол центру Раковице запослени на пријему позива поседују посебне спискове за своје чланство па помоћ и приоритет имају чланови и симпатизери СНС-а?!

5) Да ли су тачни наводи запослених да је један радник из ГО Раковица оболео од Ковида 19, а да је због описа посла био у контакту од председника општине Коцића ( председник само на папиру) до осталих запослених чланова и активиста СНС-а?!

6) Да ли су тачне приче запослених из ГО Раковица ( незадовољних чланова СНС-а) да се сумња да у ГО Раковица до сада има 15 оболелих, ако је тачно шта сте предузели у превенцији ширења обољења?!

7) Када се планира масовно тестирање свих запослених у ГО Раковица, јер већина услед ванредног стања имају контакт са лицима 65+.

8. Колико је запослених од 16 марта из ГО Раковица до данас отворило боловање?!

9) Да ли је тачна информација да једна од запослених жена из ГО Раковица која је од првог дана ангажована да ради као волонтер, на помоћи старијима од 65+, повредила кичму услед терета које је носила на више спратове без лифта?

10) Како је могуће да запослена лица у ГО Раковица са радним налозима у радно време волонтирају, супротно наредби градске начелнице управе за град Београд да запослени не смеју радити на терену?!

11) Да ли је тачно да само запосленима који су чланови СНС-а дајете заштитну опрему маске рукавице, док запосленима који нису чланови СНС-а заштитну опрему не дајете?!

12) Да ли је тачна информација да једна од запослених жена која није члан СНС-а тренутно на пословима волонтера вози се у задњем делу возила пик- апа седећи на кутијама, супротно Закону о безбедности саобраћаја где је јасно дефинисано да је забрањена вожња лица у теретном делу, пошто на предња два седишта пик- апа седе чланови СНС-а?!

 

Подсетићу још једном да моје грађанско право као појединца јесте да поставим питања од јавног значаја, а која су у интересу јавности, као и самих грађана ГО Раковица.

 

Владимир Савић, заменик председника Покрета за безбедну Србију

 

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар