Почетна » Девојчица прилази црногорском специјалцу и нуди му цветић, а његова реакција ју је РАСПЛАКАЛА (ВИДЕО)

Девојчица прилази црногорском специјалцу и нуди му цветић, а његова реакција ју је РАСПЛАКАЛА (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Колико смо пута присуствовали сценама грађанских протеста, често и насилних, а да се усред тога пројави светли зрак љубави и толеранције када појединци у свом том хаосу, покушавају да изразе људскост и да покажу човечанству да није све у нама тамно и зло?

Колико смо пута видели полицију сакривену иза оклопа да добија цвец́е? То се ретко дешава, али поједине фотографије из света сведоче да је било случајева када схватимо да се испод те крутости, утренираности и униформе ипак крије само човек.

Међутим, то се не би рекло за овог полицајца који обезбеђује зграду Скупштине Црне Горе током протеста мајки у Подгорици, пише црногорски портал „ИН4С“.

 

На снимку се види како полицајцу прилази девојчица која му предаје цветиц́, али специјалац одбија да га узме. Девојчица је мало сачекала и када је схватила шта се дешава, отрчала је уплашена и уплакана.

Полицајац пред Скупштином се није мрднуо, нешто је пропмрмљао и само хладно погледао дете.

Мајке протестују већ 19 дана због ступања на снагу Закона о смањењу доживотних накнада мајкама на основу рођења троје и више деце са 25 година стажа, односно 15 година година пријављивања на Заводу за запошљавање Црне Горе, којим су им накнаде смањене са 336 на 264 евра, односно са 192 на 144 евра.

ин4с.нет/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар