Почетна » Истина о елитној проституцији: „Наше девојке у Емиратима зарађују између 3.000 и 5.000 долара недељно“!

Истина о елитној проституцији: „Наше девојке у Емиратима зарађују између 3.000 и 5.000 долара недељно“!

од admin
0 коментар

Душан Милић (37) је из Београда трбухом за крухом отишао у Швајцарску, где је почео да ради као локални макро.

Тамо је упознао „колеге“ са којима је из Србије одводио девојке у Уједињене Арапске Емирате. У исповести за Курир бивши конобар открива пикантерије елитне проституције и како од обичних девојака прави папрено скупе ескорт даме.

– Србију сам напустио пре десет година и отишао у Швајцарску. Тамо сам упознао озбиљне људе који годинама воде девојке за Дубаи да раде као проститутке. Тип који ме је увео у посао је од макроа постао шеиков лични саветник и зарађује огромне паре.

Задовољан сам својим послом јер у Емиратима радим за лову о којој наши макрои могу само да сањају. Поред тога, немам проблем са полицијом и законима, нормално се шетам градом и преко дана слободно могу да седим по кафићима, а да се не плашим да ће ме неко ухапсити – каже Душан и додаје:

– Код Арапа се огроман новац зарађује на проституткама јер они са задовољством троше на жене које их сексуално задовоље. Последње три године радим са пет врхунских девојака из наше земље које су од овог посла покуповале станове широм света.

Од обичних локалних девојака направио сам богате даме. Њих не можете да нађете на друштвеним мрежама нити да их сретнете у неком клубу у Београду. Зна се с ким се друже када су у Србији, а то сигурно нису наше певаљке – прича Милић.

Он тврди да његове ескорт даме масно зарађују.

– Моје девојке зарађују између 3.000 и 5.000 долара недељно. За тај новац имају обавезу да максимално буду чисте и уредне, да им кожа и тело миришу, а гардероба треба да буде скупа и брендирана. Шеици са којима оне спавају за новац су милионери. Обавеза им је да раде сваки дан, а слободне су седам дана у месецу када имају женске проблеме.

Већ следеће недеље водим неколико девојака у Дубаи да виде шта значи живот на високој нози, а да ли ће радити, све зависи од њих – завршава макро.

(Курир)

Можда ти се свиди

Оставите коментар