Почетна » Топ 7 афера Андрије Чупковића, директора Паркинг сервиса

Топ 7 афера Андрије Чупковића, директора Паркинг сервиса

Серијал о аферама првог човека СНС-а за Младеновац и Гроцку, последњи део

од Жиг Инфо
0 коментар

Жиг инфо је недавно започео серијал о Андрији Чупковићу, координатору СНС-а за Младеновац и Гроцку, као и директору ЈП „Паркинг сервис“. У овом серијалу разговарали смо са инсајдерима који су у блиским односима са Чупковићем. Њихова сведочења поткрепљена су аргументима, фотографијама и писаним доказима. Серијал завршавамо са ретроспективом на 7. највећих афера.

 

  1. ФАМИЛИЈА НА ВЛАСТИ У РАКОВИЦИ

 

Запослио је пола фамилије, кумове рођаке у фирмама у којима је радио и у којима и даље ради. Практично, непотизам цвета у Паркинг сервису и у свим државним институцијама и јавним предузећима и у Раковици.

 

  1. НАМИРУЈЕ РОЂАКЕ БИВШИХ И САДАШЊИХ ПОЛИТИЧАРА И СУДИЈА:

 

Према речима наших инсајдера, Чупковић намирује рођаке политичара бивших и садашњих у ЈП Паркинг сервису, тако што им даје добро плаћене послове, а да и не долазе на посао.

  • Можете тако сада тамо наћи бившег Градског секретара за стамбено-комунална питања Н. К, најпознатијег купца уметнина и дела Паје Јовановића, слике “Стражар”који сада обавља посао координатора за наплату у Паркинг сервису. Такође, супруга директорке Пореске управе Д М са места управника гробља у Раковици ставља за инкасанта у Паркинг сервису, јер устребаће због неплаћања пореза и добити предузећа. Намирује кумове и рођаке судија које су га спасили робије (Н.Ђ запошљава по налогу судије у ЈП Пословни центар Раковица), наводе наши инсајдери.

 

  1. ПАРТИЈСКО ЗАПОШЉАВАЊЕ БЕЗ КОНКУРСА ЦВЕТА У ПАРКИНГ СЕРВИСУ:

 

Партијско запошљавање цвета у Паркинг сервису: За извршног директора за правне, финансијске и комерцијалне послове поставио је свог партијског колегу из Г17 плус, Николу Крајновића. Крајновић је и члан Надзорног одбора Паркинг сервиса, а од недавно и виђено лице коррдинатора у СНС Гроцкој за Калуђерицу.

  1. КО ЋЕ КОМЕ АКО НЕ КУМ, КУМУ СВОМЕ:

 

Свом четвртом куму (Ћ) је издејствовао локале и киоске на ексклузивним локацијама у Раковици, преко пута Поште главној прометној раскрсници на Миљаковцу у Борској улици, као и у центру Канаревог брда код Максија.

 

  1. ВОДИО КУМА НА МОРЕ О ТРОШКУ ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА:

 

Према речима наших инсајдера, истог кума је о трошку тадашње фирме коју је водио у Раковици, одвео на море у Неи- Пори у Грчку.

  • Ништа не би било спорно да је тај рачун Чупковић платио из свог џепа а не о трошку фирме ЈП Пословни центар Раковица. Уместо да се шаљу студент и талентовани ђаци и надарени и паметни средњошколци, Чупковић се ипак одлучио за кума и куму о трошку Јавног предузећа Пословни центар Раковица. Ни Шојић му није раван, наводе инсајдери за Жиг инфо.
  1. НА ПЛАТНОМ СПИСКУ НОВИНАРИ, СТАРЛЕТЕ, ШВАЛЕРКЕ И СЕКРЕТАРИЦЕ

 

На платном списку су му и новинари, старлете, пријатељице и секретарице којима даје уговоре о делу. Тако су се на платном списку налазиле новинарке Пинка, Коперникуса и Студија Б.

 

  1. ПОЛИТИЧКИ УТИЦАЈ НА ЈАВНА ПРЕДУЗЕЋА:

 

Политички утицај на јавна предузећа је школски пример Чупковића који је на власти у континуитету више од 20 година. О начину његовог избора писали су Транспарентност Србија у својој анализи “Политички утицај на јавна предузећа и медије” из септембра 2017. године.

 

Прочитајте још:

Андрија Чупковић, члан свих странака на власти, координатор СНС-а и директор Паркинг сервиса

Први човек СНС-а за Гроцку и Младеновац, Андрија Чупковић, познат полицији и по „утицају“ у јавним предузећима

Док радници једу пасуљ, први човек Младеновца и Гроцке, на екслузивним летовалиштима, кафанским проводима, поклања кућу зету

Хоће ли Чупковићево „Око соколово“ да реши проблеме грађана Младеновца и Гроцке?

Чупковићеве „раскрснице, колачи, тротоари“, све у име Вучића

Развојни пут Андрије Чупковића, политика као најплаћеније занимање

Можда ти се свиди

Оставите коментар