Почетна » Добрица Веселиновић изабран у Привремени орган града Београда: Бићу одбрана свакој малверзацији СНС-а и СПС-а

Добрица Веселиновић изабран у Привремени орган града Београда: Бићу одбрана свакој малверзацији СНС-а и СПС-а

од Други Пишу
0 коментар

Зелено-леви фронт именоваће Добрицу Веселиновића у Привремени орган града Београда, како би јавност имала увид у сваку одлуку коју ће одлазећа власт Српске напредне странке донети пре избора.

Добрица Веселиновић ће као шеф друге највеће одборничке групе „Морамо за добар град“, коју чине Не давимо Београд, Еколошки устанак, Акција, Избор за нашу општину, Солидарност и Форум Рома Србије, извештавати и борити се за јавни интерес свим расположивим средствима.

“Апсолутно сам сигуран да ће овај привремени орган кратко трајати и да ћемо у нову годину ући са новом градском влашћу, која ће показати како овај град треба да се развија. Бићемо очи и уши јавности, и као што смо се за наш град борили на улици, тако ћемо се борити и овде. Прво место где ћу то показати јесте ово именовање. За разлику од претходног Привременог органа, који је најпознатији по криминалним одлукама око Београда на води, осигураћемо да сада зауставимо сваку малверзацију СНС-а и СПС-а”, рекао је Веселиновић.

Током претходног сазива Привременог органа, СНС је у исти именовао Небојшу Човића и Синишу Малог, који је касније и постао градоначелник. Рад тадашњег привременог органа је трајао више од прописаног времена и служио је СНС-у да припреми терен за Београд на води, укидајући студију високих објеката, да припреми јавно приватно партнерство за Винчу и отвори врата за многе штетне пројекте који су у протеклом периоду девастирали Београд.

Можда ти се свиди

Оставите коментар