Почетна » Јеремић: Избор председничког кандидата није ствар личног или партијског интереса

Јеремић: Избор председничког кандидата није ствар личног или партијског интереса

од admin
0 коментар

 

„Први избор Народне странке је Мирослав Алексић. По мом мишљењу, и Алексић и Здравко Понош су добри кандидати“, рекао је Јеремић за Неwсмаx Адриа.

„Без обзира што је Понош напустио све руководеће функције у Народној странци, укључујући и место првог човека београдског одбора свега неколико месеци пред београдске изборе, без обзира што је Понош члан Народне странке кога предлаже (председник ССП) Драган Ђилас, а не Народна странка, ми смо спремни да га подржимо“, додао је Јеремић.

Народна странка саопштила је јуче да је у коалицији договорено да буду обављена два стручна и независна истраживања јавног мњења која би помогла да се учини „најбољи избор“.

„Резултати истраживања би требало да нам буду представљени у уторак, 25. јануара“, наводи се у саопштењу.

Народна странка је подсетила да је у Београду 26. новембра 2021. године са ССП и ДС потписала коалициони споразум којим је предвиђено да ће коалиција консензусом изабрати и предложити кандидата за председника Србије.

„Народна странка ће наставити да поштује коалициони споразум и све друге договоре које је постигла са својим партнерима“, наводи се у саопштењу.

Можда ти се свиди

Оставите коментар