Почетна » Лидер „Златне зоре“: Ми смо спремни да разговарамо са свима који желе добро овој Општини

Лидер „Златне зоре“: Ми смо спремни да разговарамо са свима који желе добро овој Општини

од admin
0 коментар

 

-Бобане, да ли ви живите у Гроцкој?

 

Миленковић: Да из Гроцке сам. До пре две године сам живео на Вождовцу, доселио се на своју дедовину. Мајка ми је Грочанка из чувене грочанске фамилије Настасић, познати као Шаргини. Дошао на своју дедовину и окупио људе, пријатеље, родбину, комшије, познанике, који желе нешто да направе добро за целу територију општине Гроцка .

 

Одакле назив „Златна зора“ за вашу групу грађана?

 

Миленковић:  Златна зора  је смишљена из два нека разлога. Злато представља као моћ и богатство, а зора као почетак нечег новог.

 

Знате ли да Златна зора постоји у Грчкој и сматрасе да је фашистичка организација ?

 

Миленковић: Да, многи су ме питали да ли имамо везе са њима. Ми немамо никакве везе са њима и нисмо фашистички орјентисани.  Једноставно мени се свидео тај назив Златна зора. Апсолутно немамо никакве везе са том странком нити том идеологијом.

 

Планови ГГ „Златна зора“ за ГО Гроцка су?

 

Миленковић:  Од када знам за себе, знам за Гроцку. Гроцка је једна лепа Општина, има доста ресурса поготово туристичких , те може да буде права туристичка дестинација Београђана и шире околине.  Нажалост никада се није довољно издвајало новца што се тиче туризма . Ми ћемо најпре да се залажемо за развој туризма, спорта и пољопривреде, на територији општине Гроцка и сматрамо да су то правци где треба да се доста улаже . Да кренемо прво од туризма. Златна обала, колико ја знам, има неких седам хектара земље равне површине где би могло да се направи један леп Аква парк.  Било је ту неких прича, довођени су људи али, наравно,  тадашње општинске власти нису изгурале ту причу како треба. Не желим да детаљишем шта се ту дешавало, али једноставно би требао да се направио један леп Аква парк, да се заврши Спортска хала , да се направи један мали тржни центар. То би доста помогло целој ГО  Гроцкој. Од тога би било би доста прилива новца свим грађанима .

 

Што се тиче ваше ГГ „Златне зоре“, након избора, које су могуће а које немогуће коалиције?

 

Миленковић:  Ми смо спремни да рагзоварамо са свима који желе добро овој Општини, да се она развија у правцима за добробит свих грађана.  Гураћемо наше идеје, то ће бити услов са било коме да уђемо у коалицију, да оно што смо обећали нашим грађанима, нашим бирачима да то буде спроведено у дело.

Колико је временски довољно од тренутка када се формира власт, а ви будете део ње, да очекујемо да ће ти ваши услови да почну да се испуњавају?

 

Миленковић: Надам се да ћемо после 6 месеци већ дати неке резултате за оно што смо обећали нашим гласачима. Ни једно насеље на територији општине Гроцка неће бити заобиђено са неким пројектом, нечим  што тим мештанима фали.

Ако коалициони партнер не буде пристао да уради ни једну од тих ствари ми ћемо изаћи из те власти.

 

Где  можемо видети те ваше идеје које су у плану и програму да се реализују?

 

Миленковић: Наше идеје можете видети на нашој Фејсбук страници ГГ Затна зора

 

За  крај да ли има нешто што вас нисам питао, а што би можда требало?

 

Миленковић:  Позивамо све Грочане да изађу на изборе , јер је врло битно да се изађе на ове изборе и да се гласа. Наравно да дају подршку „Златној зори“ која је заправо група грађана, а не група политичара.

 

За Жиг инфо:

разговор водио-Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар