Почетна » Ристић: Енергетика на поклон

Ристић: Енергетика на поклон

од Други Пишу
0 коментар

Власт Александра Вучића је након више од седам година успела да издејствује још једну веома важну „победу“ и поклони властима у Приштини преостали део енергетског система на Косову и Метохији.

Овој великој „победи“ би требало највише да се обрадују Срби који живе на северу Косова и Метохије.

За обећање да ће имати стабилно снабдевање електричном енергијом мораће да зажмуре на једно око када им стигне рачун за струју, јер ће на истом бити симболи непризнате државе.

Поред симбола државе коју не признају, налазиће се и текст на језику који не разумеју, али који им је добро познат, јер исти гледају након сваке „победе“ коју издејствује човек коме су поклонили свој глас и будућност.

За ову „победу“ након више од седам година дуге и тешке борбе сазнали смо од Петра Петковића.

Он је попут свог идола Александра Вучића приликом објављивања „победе“ искористио прилику да обећа Србима на Косову и Метохији, али и самом себи, да смо сада више него икада спремни за формирање Заједнице српских општина.

Драги суграђани са Косова и Метохије, када седнете у свој аутомобил, након што погледате прелепљене симболе Србије на својим регистарским ознакама, не заборавите да на раскрсници погледате и семафор.

Жарко Ристић
члан Председништва Народне странке задужен за Косово и Метохију

Можда ти се свиди

Оставите коментар