Почетна » Караџић: Савест ми је чиста

Караџић: Савест ми је чиста

од admin
0 коментар

Све ово што се дешава нам није потребно. И даље нисмо изашли из клупских проблема. Опет се прича о регуларности – истиче председник ФСС.

– САВЕСТ ми је чиста, ако неко жели, може да сазове конференцију и оптужи ме. Немам разлога да се правдам.

Овим речима је први човек Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић негирао било какву умешаност у контроверзна дешавања са фудбалских терена на старту лиге.

– Ја сам се јуче вратио са одмора, био сам на Жабљаку и нисам одмах ни чуо све детаље. Може да прича ко шта жели, мени је савест чиста, а ако се неком ово не свиђа, има право да сазове конференцију за штампу и изнесе шта има против. Живимо у демократском времену, могу и да ме оптуже за намештање, али ја немам никаквог разлога за страх – поручио је Караџић.

Председник истиче да се ФСС константно труди да све прође у најбољем реду:

– Ми смо месец дана пред почетак националног шампионата учинили све да омогућимо регуларно првенство, ангажовали смо и представника Црвене звезде (Славиша Кокеза, прим. аут.) у својству потпредседника ФСС да брине о регуларности првенства. Ако неко, поред свега, од мене тражи објашњење, онда смо џаба кречили.

На питање новинара да ли ће сумњива дешавања са утакмице између ОФК Београда и Црвене звезде од прошлог викенда добити своје правно уобличење, Караџић је најавио да ће људи из Савеза учинити све да се истрага доведе до краја:

– Надлежни државни органи, као и органи ФСС-а поседују податке везане за ту утакмицу, она ће бити истражена и видећемо да ли ће бити елемената за подизање оптужнице и изрицање казни. Фудбалски савез и његови запослени имају обавезу да све одраде савесно, ми ћемо урадити оно што је до нас да се истрагом утврди има ли криваца.

 

И.К Новости

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар