Почетна » ТРИ САВЕЗА ИСТИ ЦИЉ Спаринг Кјокушин карате & Ашихара

ТРИ САВЕЗА ИСТИ ЦИЉ Спаринг Кјокушин карате & Ашихара

од admin
0 коментар

У организацији КЈОКУШИН САВЕЗА СРБИЈЕ из Београда, дана 12.02.2016.године са почетком од 21.00 часова у СЦ – ПАРТИЗАН ,, ул.Виктора Игоа бр.4 – Сењак, одржан је ,, ЈАВНИ СПАРИНГ ,, у Кјокушин каратеу, где је домаћин био горе наведени Савез на челу са председником Сенсеи Жарком Петковић – Ирцем.

На ,, ЈАВНОМ СПАРИНГУ ,, у Фул контакту учешће су узели са једним делом чланова КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ САВЕЗ СРБИЈЕ на челу са председником Шихан Славком Симоновићем и АШИХАРА КАИКАН САВЕЗ СРБИЈЕ на челу са председником Сенсеи Светланом Скендеровски – Цецком уз заједнички наступ од преко 70.учесника спаринга.

На ,, Спарингу ,, су учествовали чланови у ранговима од полетараца до сениора, где се радило кружно свако са сваким у својим категоријама у трајању од 9о.минута.

Са подручја Градске општине Гроцка учествовали су Кјокушинкаи карате клуб ,, Шкорпион ,, из Гроцке и Кјокушинкаи карате клуб ,, Кобра ,, из Врчина са својим члановима и тренерима Сенпаи Бојаном Симоновићем и Сенпаи Јованом Голубовићем.

Спаринг је по плану започет са 30% снаге да би се на крају завршио са 100% снаге реалних удараца у тело, где су сви учесници били максимално мотивисани да издрже до краја где су у томе и успели.

У разговору са Шихан Славком Симоновићем председником ККСС, дошли смо до сазнања да ће се следећи заједнички ,, ЈАВНИ СПАРИНГ – КЈОКУШИН и АШИХАРА ,, одржати ускоро у Гроцкој, на коме би домаћин био КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ САВЕЗ СРБИЈЕ са заједничким Клубовима, где ће јавност на време бити обавештена о тачном времену одржавања.

Може се рећи да се оваква спортска – сарадње по први пут организује са учешћем сва три Савеза у Кјокушин каратеу и Ашихара , а који су нашли један заједнички интерес: да се увек и на првом месту налази КЈОКУШИН & АШИХАРА ( КАРАТЕ ) а не личне предрасуде појединаца, где су то личним примером и показали да у наредном периоду наставе да заједно сарађују и наступају на свим нивоима.

Можда ти се свиди

Оставите коментар