Почетна » МИСТЕРИОЗНА ВЛАКНА НАД БЕОГРАДОМ: Теорија завере преплашила Србију, шта ви мислите о овоме?

МИСТЕРИОЗНА ВЛАКНА НАД БЕОГРАДОМ: Теорија завере преплашила Србију, шта ви мислите о овоме?

од admin
0 коментар

Иако се позивају надлежни да дају објашњење за ову појаву, разлога за панични страх у суштини нема пошто су вероватно у питању влакна животињског порекла, попут паучине

Снимак који је објављен на друштвеним мрежама, а на коме се виде бела влакна која су залепљена на стуб на углу Шпанских бораца и Милутина Миланковића у Новом Београду изавао је панику на друштвеним мрежама.

Међутим, ово није једино место на коме се догодила ова мистериозна појава. Осим у скоро свим крајевима Београда, овако нешто виђају и становници у градовима широм Србије.

Иако се позивају надлежни да дају објашњење за ову појаву, разлога за панични страх у суштини нема пошто су вероватно у питању влакна животињског порекла, попут паучине.

Неки чак иду толико далеко да ова влакна повезују и са нечим што се испушта из авиона, а они параноичнији тврде да у себи садрже опасне материје, намењене хемијској контроли броја становништва или пак ублажавања последица глобалног загревања. Одмах су се јавили и поборници чувене теорије завере о “кемтрејлсу”.

Аутор овог видео-снимка се пита “шта нам раде ови одозго”.

– Ко ради, не знам. Бог није сигурно! Ово није природна појава!

Погледајте снимак.

Новости/Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар