Почетна » ПРИЈАВЕ БЕНДОВА ЗА КУРШУМЛИЈСКУ ГИТАРИЈАДУ ДО 15. МАЈА

ПРИЈАВЕ БЕНДОВА ЗА КУРШУМЛИЈСКУ ГИТАРИЈАДУ ДО 15. МАЈА

од admin
0 коментар

Гитаријада у Куршумлији, која се ове године одржава 20. и 21. јула, позива све ауторске бендове да се пријаве до 15. маја за учешће на овој традиционалној рок манифестацији, највећој манифестацији у славу електричне гитаре на југу Србије.

Сви заинтересовани бендови могу попунити пријаву на сајту http://kursumlijskagitarijada.org.rs/, а стручни жири, у којем су Бојан Бојковић, професор педагогије и клавијатуриста бенда „Naiss blue“, Бане Дејановић, уметнички директор „Nišville jazz“ фестивала и Жељко Љубић-Пити, гитариста бенда „Горибор“, одабраће седам бендова, који ће наступати прве полуфиналне вечери. Бендови, који буду изабрани имаће обезбеђен смештај и превоз, а док жири буде одлучивао којих пет бендова ће наступати финалне вечери публика ће уживати у музици бендова „Забрањено пушење“, „Галија“ и победника прошлогодишње Гитаријаде бенда „Рендом“ из Београда.

У полифиналној вечери сви беднови ће се представити са по три ауторске песме, а бендови који освоје прва три места добиће и новчану награду.

 

С. Н.

Можда ти се свиди

Оставите коментар