Почетна » Девојка је забранила дечку да прихвати понуду за посао вредну 15.000 евра, након чега се Србин нашао у дилеми

Девојка је забранила дечку да прихвати понуду за посао вредну 15.000 евра, након чега се Србин нашао у дилеми

Понуда је била савршена

од Други Пишу
0 коментар

Након што је објавио своју исповест на друштвеној мрежи Реддит, један Србин изазвао је лавину коменатара. Наиме, он ради као програмер, те је добио примамљиву понуду да за 15.000 евра направи један сајт.

У први мах, понуда је била савршена нудећи добру зараду. Међутим, његовој девојци се то није свидело, а разлог је схватљив, будући да се ради о еротском сајту.

„Добио сам понуду од врло познатог бренда. У питању је еротика, не порнографија, у почетку нам је било необично и смешно, међутим у једном тренутку она се уозбиљила и дигла фрку и почела је нека мучна и непотребна расправа. Како да јој докажем да мене заболе какве су слике на сајту, њихов сајт, нека каче шта хоће, ја ћу ионако писати код и имати брдо одговорности, слике су ми задња брига. Девелопери немају никакве везе са моделима. Тиме што смо у Србији имамо доста препрека да добијемо плаћен посао, треба да се погоде временске зоне, радне дозволе, технологије, а сад и нов критеријум да слике на сајту буду одговарајуће“, пише у почетку његве објаве.

Дечко је био очајан и тражио је савет нежнијег пола, покушавајући да дође до начина на који би својој девојци могао да објасни да може да буде безбрижна.

„Интересује ме савет женског аудиторијума како да јој објасним да нема шта да је брине и да је апсурдно што је дигла фрку, ако неко хоће да је превари, може да буде и аутомеханичар или пекар?“, завршио је.

Упркос томе што је искључиво тражио савете жена, махом су се јављали мушкарци који су били на његовој страни, не схватајући девојку.

„По мом мишљењу: нећеш глумити у филмовима за одрасле, гледаћеш еротске слике. Прво , вероватно гледаш по*но филмове и овако. Друго, мислим да ће ти то временом постати рутина тако да нећеш толико ни обраћати пажњу на слику. За 15к евра плате – девојка је или јако несигурна у себе (што повлачи да ћеш имати велике проблеме са њеном љубомором) или има неке еxтремне моралне критеријуме (што опет повлачи да ћеш имати проблеме са њом јер ће ти увек наћи неку ману)“, био је опширан један корисник.

„Ауу, девојчица изгледа ограничено као тераса. Срећно са објашњавањем“, „А шта ти као не можеш да уђеш на три милиона сајтова те врсте и да гледаш те слике ако хоћеш? Глупост. То је као да си гинеколог и да ти се љути сто имаш жене пацијенте. Посао је посао, много је глупо да одбијеш“, били су само неки од многобројних коментара мушкараца.

Једна корисница ипак је била најопширнија, те је покушала да успостави баланс објективно гледајући ситуацију.

„Не знам колико је ово савет, али женско сам, па је ово моје виђење. Одређена доза љубоморе у вези/браку је у реду. Проблем је кад то прераста у овакве ситуације. Не можеш ти ни на који начин њој објаснити „мене заболе шта каче они“ јер то тако не функционише код љубоморних људи. Била сам са момком три и по године и престали смо да се забављамо кад је почео да прави сцене око људи који раде са мном на послу. Оног момента кад је својом љубомором почео да показује да ми не верује, ми од тог момента нисмо више заједно.“, написала је једна корисница и додала:

„Без увреде, али не постоји магично решење за овакву ситуацију, осим да се девојка уразуми и схвати да је посао само посао. С друге стране можда је она имала јако лоша искуства са неким претходним момком, да, на пример, није постојао се*с у вези јер се партнер навуко на по*но сајтове. Ми не знамо (не прозивам) да ли сте ви можда имали оваквих проблема. Или је ред флаг и увод у прављење проблема у будућности око другарица/пријатеља/нисам се јавио исте секунде јер сам био заузет/… или има неку трауму.. anyway разговор и/или стручна особа. У сваком случају, срећно.“

 

Стил

Можда ти се свиди

Оставите коментар