Почетна » Грочанске секси приче: После канцеларије (Геј прича 18 +)

Грочанске секси приче: После канцеларије (Геј прича 18 +)

Неиспричане приче

0 коментар

-Поноћ је прошла. Након тешког дана, управо смо напустили канцеларију у којој смо цело после подне имали страначке састанке.

Корачам полако помало мрачном улицом, опуштен сам али уморан, неопрезан, чујем тихе кораке иза себе. Убрзавам али тај неко ме сустиже, као да је одлучан да ми се приближи.. Све је ближе, скрећем задихан и уплашен према парку, али пут ме води у још дубљи мрак према хаусторима где су некада давно били сервиси за рачунаре или тако нешто.
Осећам дах на свом врату, тај незнанац ме прибија уз један стуб. Испада ми торба из руке, осећам да ми танка тренерка клизи на доле и да ми је гуза већ гола. Не разумем себе због чега не вичем, не браним се, већ стојим као нека кукавица док ми он својим снажним рукама шири гузове. Тако је то зналачки урадио да ми се рупица брзо опустила, била је отворена да јој ради шта жели.
Осетио сам да ми улази врх његовог влажног језика.. Покушао сам да се помакнем бар нешто да урадим, али он га је набио дубље и дубље.. Чврсто ме је држао да му се не бих измигољио. Убрзавао је покрете језиком као да је желео задовољавањем да ми поручи да је боље да останем, јер има за мене пуно изненађења. Лизао је и лизао без престанка да се већ из ануса сливала густа пљувачка.

Када је добро навлажио, гурнуо је прст.. Ја сам већ сада постајао неваљао и гузио сам му се јер ми је игра постајала све занимљивија. Чуо сам када се насмејао и проговорио ,,свиђа ти се,,.. Тада сам му препознао глас. Знао сам да је он главни. Председавао је састанцима. То ме је још више напалило, на шта сам му одговорио уз уздах дубоко ,,дааааа,,.
Устао је и ставио своју главу на моје раме. Љубио ме је по врату,.. Спустио је руке на моје препоне… мазио ме је по гениталијама. Осетио сам да спушта панталоне… Био је тврд као камен.. Трљао га је кроз гаћице о моју велику меснату гузу.. Пријало ми је,набијао сам се све јаче.
,,Желиш га а,,-дахтао је на моје уво .
,,Желим га,,
,,Где га желиш,кажи ми буцко,немој да се стидиш,добићеш га,,
,,Желим мало да га попушим,,
,,Волиш то а,буцко мој,,
,,волим,,
Одмакао се.. То је био прави тренутак да клекнем.. Имао је интересантне црвене гаћице, а још интересантније велико међуножје које је искочило као из праћке када сам их повукао на доле.
Ставио сам га у уста. Није се ту дуго задржао, када сам се одмах подсетио те милине и слаткоће у устима када мачор пулсира све више од рада језиком.. Лизање је била је посебна драж… Изненада ме је повукао на горе и опет набио језик у анус. Халапљиво је лизао као нека немирна куца.. Било ми је тако лепо да ми осмех није силазио са лица….Од милине осетих јак бол.. Почео је да улази… Било је мало теже.. Сагао се и пљунуо у анус па поново. Извлачио га је па поново улазио.. Болело је али је покушао да ублажи пољупцима, мажењем око стомака.. Онако скроз раширен био сам само његов… Бол је прошла, сада је остало само уживање.. Дрхтале су ми ноге од узбуђења.. Штипкао ми је брадавице на тренутак, а затим зграбио моје груди са обе шаке и месио их набијајући се до краја.. Тресао му се глас, исто као И на састанцима. Осећам да је близу…готов је..Били смо готови заједно…
Спремили смо се и изашли одатле да нас не би провалили шетачи са псима…

Дефинитивно ово морамо наставити.. Гуза ме често ,,сврби,, а његов језик је прави лек за моје слатке проблеме….

 

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар