Почетна » Идеје за оригиналне рођенданске поклоне за најбоље пријатеље

Идеје за оригиналне рођенданске поклоне за најбоље пријатеље

од admin
0 коментар
poklon za najbolje prijatelje

Предлажемо да чак и неколико месеци раније пажљиво слушате шта вам драга особа прича, те правите белешке које ће вам послужити као инспирација. Ипак, да бисте те идеје упаковали у шарени папир и одушевили слављенике, неопходан вам је додатни извор инспирације.
Наставите са читањем и у наредним редовима потражите оригиналне идеје за рођендански поклон за најбољег пријатеља!

#1 Слатко изненађење које буди сва чула

Да ли је ваш пријатељ љубитељ слаткиша?

Ако је одговор да, онда је право време да изненадите драге особе за рођендан сјајним поклоном у виду слатког задовољства. Предлажемо вам да за вама драгу особу одаберете мекане крофне са кремастим преливом у аромама којима тешко ко може да одоли.
Уколико се одлучите за поклон ове врсте, добро размислите о комбинацији укуса и аромама у којима слављеник ужива. Наш предлог је да се одлучите за комбинацију јагода и чоколаде, која је готово непогрешива, а сви љубитељи посластица ће сасвим сигурно уживати у овом савршеном миксу.
Уколико оригиналност желите да подигнете на виши ниво, одлучите се за дезерте који долазе у оригиналним паковањима са исписаном поруком од неколико кратких речи. Осим за класичан избор речи срећан рођендан, можете се одлучити за нешто креативнији натписе: смеј се, радуј се, само напред и слично.
Осим слаткиша, на рођенданску прославу увек можете да понесете упечатљиве хелијумске балоне, а поклон употпуните јединственом честитком.

#2 Викенд путовање – идеалан поклон за авантуристе

Ако се питате који је то рођендански поклон који ће слављеник заувек памтити, један од одговора би могло бити управо путовање.
Ново животно искуство један је од најбољих поклона који можете да дарујете драгим људима. Викенд путовања по Србији последњих година постала су веома популарна, те имате велики избор атрактивних дестинација које можете узети у обзир.

Кањон Увца – природа која оставља без даха

Посета једном од највећих драгуља наше земље, кањону реке Увац, сјајан је избор за поклон свим љубитељима нетакнуте природе. Специјални резерват природе Увац станиште је белоглавог супа и овде се налази највећа гнездећа колонија ових импозантних птица. Посматрање супова једна је од гланих атракција на Увцу.
Изузев тога, ова дестинација пружа могућност обиласка бројних природних лепота попут пећина, манастира, етно села и слично. Још једна предност викенд путовања на Увац јесте јединствени гастрономски ужитак. Специјелити западне Србије надалеко су познати, па ће слављеник имати прилику да ужива у укусима који буде сва чула.

Фрушка гора – војвођански драгуљ са мноштвом садржаја

Фрушка гора је планина у оквиру које се налази национални парк, што само по себи говори о богатствима које ова локација нуди. Предели на које ће посетиоци наићи приликом путовања на Фрушку гору обилују разноврсним биљним и животињским светом, а у центру пажње туриста који овде сврате свакако су виногради.
Уколико је слављеник љубитељ доброг вина, онда је посета овом локалитету сјајан поклон за њега. Такође се можете одлучити да му дарујете винску туру која представља јединствено хедонистичко искуство.

poklon za najbolje prijatelje

#3 Уникатан одевни предмет – одличан избор за љубитеље моде

Одећа је веома практичан рођендански дар. Ипак, уколико је у питању поклон за најбољег пријатеља, многима делује превише једноставно купити једнобојну мајицу, џемпер или кошуљу.
Зато треба размишљати ван кутије и одлучити се за уникатан комад који ће слављеника оборити са ногу! Било да купујете поклон за мушкарца или даму, са лакоћом ћете пронаћи квалитетне комаде уникатног дизајна.
Приликом одабира требало би да размишљате о преференцијама слављеника, његовом укусу и стилу, као и о величини одевног предмета. Оваквим избором поклона не само да ћете одушевити слављеника, већ ћете учинити добро дело ако се одлучите за мале дизајнере са наших простора.
Одабрани комад пажљиво упакујте са неизоставном честитком и спремни сте да се запутите на прославу!

#4 Поклон пакет – осмислите персонализовани дар

На самом почетку текста причали смо о белешкама које ће вам помоћи приликом креирања поклона. Сада је време да их искористите!
Шта је то у чему ваш пријатељ посебно ужива?
Да ли је љубитељ аутомобилизма, обожава да проводи вече уз омиљену серију, или своје слободно време користи за читање научне фантастике?
Све прикупљене белешке послужиће вам за креирање уникатног поклон пакета. За дар овог типа биће вам неопходна пре свега кутија, а онда и нешто веће истраживање и дужи шопинг ситница различитог типа.

О чему је заправо реч?

Примера ради, уколико је слављеник љубитељ неке од популарних серија, ваш персонализовани поклон пакет садржаће нотес на чијим корицама је његов омиљени цитат, привезак за кључеве, маску за телефон са тим мотивима, мекане чарапе, али и слаткише у којима главни лик ужива током сваке епизоде.
Избор је само на вама! Овде је потребно укључити све своје креативне потенцијале како би поклон заиста одушевио слављеника.

Надамо се да сте међу побројаним идејама пронашли ону која ће набацити осмех на лице вама драге особе и уклопити се у ваш буџет. Увијте дар у украсни папир и спремни сте да закуцате на врата слављеника!

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар