Почетна » СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ФОРМИРАО ВЛАДУ Ђуричко ће да буде премијер

СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ФОРМИРАО ВЛАДУ Ђуричко ће да буде премијер

од admin
0 коментар

Пред предизборну кампању, глумац Сергеј Трифуновић одлучио је да формира владу коју би чиниле његове колеге. Он је на основу сопствене процене предложио који би глумац могао да се нађе на челу министарстава.

Након што су он и Никола Ђуричко заиста посетили зграду Владе и искористили прилику да се сликају у фотељи уз заставу, попут патриотски настројених политичара, Трифуновић је добио инспирацију за овај подухват.

Једногласно се сложио са виртуелним пријатељима да Ђуричку најбоље стоји позиција премијера, коју тренутно обавља Александар Вучић, те да би могао да седне у његову фотељу.

Miloš Biković

Милош Биковић

– Ђуричко је већ ушао у владу коју састављам јер иду избори. Засад ствари стоје овако: Небојша Глоговац је министар саобраћаја, Власта Велисављевић је министар за спорт и омладину, Драган Бјелогрлић је на челу финансија, а Наташа Нинковић економије. Војин Ћетковић је министар пољопривреде и пецања, културу ћемо по дифолту дати неком ко нема везе с њом (вероватно Маријану Ристичевићу) – нашалио се Трифуновић.

Његовим предлозима придружили су се остали глумци, али и његови виртуелни пријатељи на Инстаграму, где је објавио план кандидата за предстојеће изборе. Предлози су прштали са свих страна.

Glumac Sergej Trifunović formirao vladu i predstavio ministre

Глумац Сергеј Трифуновић формирао владу и представио министре

– Боље Ненад Јездић да буде буде министар пољопривреде, а Војин Ћетковић нека буде на челу Војске. Ти би могао да будеш министар спољних послова, а Андрији Милошевићу бисмо могли да дамо ново министарство за шалу и комику (напаћен нам је народ). Миму Караџића стави за министра туризма, Драгана Николића за министра енергетике, а Милену за госпођу министарку. Срђан Тодоровић би могао да буде министар полиције, да контролише циркулацију шећерне водице из Бугарске – само су неки од предлога које је Трифуновић усвојио без поговора.

Nikola Kojo

Никола Којо

Никола Којо озбиљан противкандидат за премијера

Иако су се многи сложили да би функцију Александра Вучића најбоље обављао Никола Ђуричко, многи сматрају да би се на тој позицији снашао и Никола Којо.

– Постави Николу за премијера и милина – стоји у предлогу измене Сергејевог списка, који још није коначан. С обзиром на то да има још времена до окончања избора, можда ће доћи до неких ротација, у зависности од гласања глумаца.

Биковић задужен за односе с Русијом

С обзиром на то да је глумац Милош Биковић миљеник руске публике, док медији брује о његовој вези са манекенком из Москве Сашом Лустекст, било је логично да му Сергеј додели тај ресор. – Милош Биковић ће бити специјални саветник за односе с Русијом – стоји у предлозима, што је изазвало смех глумаца.

Б. Радуловић   Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар